Vaskedag…..

Skal egentlig i vaskeriet i ettermiddag, men armen og skulderen min er så vond at jeg tror at jeg kommer til å flytte det til neste uke.  Må være litt forsiktig med armen siden jeg skal begynne på 50% jobb igjen til uken, og da kan jeg jo ikke være så ille at jeg nesten ikke orker å være der.

På mange måter er jeg ganske glad for at jeg IKKE har vaskemaskin i leiligheten.  Den tar opp masse plass på badet for det er det eneste stedet den kan stå.  Fuktig tøy som skal tørkes inne i leiligheten.  Jeg har jo vaskeri i kjelleren av blokka mi, og det er bare to trapper ned….  der står to store vaskemaskiner, sentrifuge, tørketrommer og stort tørkerom m varme. 

Det eneste dumme ved det, er at jeg innimellom ikke får vasket akkurat når jeg vil.  Alt må planlegges, sånn at hvis jeg skal reise bort eller skal på en fest så må jeg sette meg opp i forveien.  Pluss siden igjen er jo at maskinene er så store, og raske at jeg kan få unna mer vask der på en ettermiddag enn jeg ville i en oppe i leiligheten.  Da måtte jeg ha vasket oftere. Hadde sikkert blitt vant med det, men så lenge jeg orker å gidder å gå i vaskeriet blir det ikke kjøpt noen egen.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg