Dugnad i dag!!

Folk er litt rare, de har meninger om hvordan det ser ut utenfor blokken våres.  Ikke alltid like positive heller, men når Dugnaden kommer på våren og høsten…. kommer de ut og hjelper til… IKKE!!!  Av 22 leiligheter fra det i kveld oppmøte fra 8 stykker, og det syntes jeg var ganske svakt.

Vi skulle starte kl 18:00, men jeg gikk ut 10 min før å startet med blomsterbedet mitt på baksiden. Det var en god del å gjøre der, så jeg syntes det var greit å få et lite forsprang. 

Med en gang så det ut til at alle rosene mine var avgått ved døden, men så fikk jeg se nye skudd helt nede ved bakken. Da var jeg brutal, og klippet vekk det meste av de døde greinene.  Det kommer til å bli fin utpå sommeren tenker jeg. Det var blitt kjøpt inn noen nye busker, men jeg sa at jeg ikke trengte noen… det var fult som det var i beddene mine. Vi jobbet ganske effektivt, og var ferdig ca kl 19:30. 

Til fredagen skal jeg stikke bort på Plantagen for å kjøpe inn litt blomster til verandakassene, og på gravlund.  Vil jo gjerne at det skal se litt ordentlig ut til 17. mai. Kanskje litt kaldt enda, så jeg får gå i tenkeboksen på hva jeg skal ha i kassene.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg