17. mai hjemme i godstolen…!!!

Jeg skulle nok ikke ha ommøblert i går kjenner jeg!!!  Hele kroppen min verker, for ikke å snakke om den dundrende hodepinen.  Hadde satt klokka på ringe tidlig ettersom jeg i går ikke var helt sikker på om det ble noen svensketur med meg.  Det orket jeg selvsagt ikke, men jeg måtte jo ringe til Anne for å si fra at jeg ikke orket å reise. Når jeg først hadde kommet meg opp ble det ikke til at jeg gikk å la meg igjen. Skulle kanskje ha gjort det kjenner jeg

Hadde på NRK2 for å se barnetoget fra Oslo…. Ville jo se min skole sprade forbi på skjermen, og det fikk jeg selvsagt. Østensjø gikk ganske langt ut i toget, så jeg måte vente en stund innen jeg fikk se dem.  Jeg kjenner ingen som går der nå, heller ingen av lærerne men det er jo gøy å se alikevel.

Ronja og Vinje har vært så rampete i dag at jeg sprakk totalt.  Først rev de ned en glass blomsterpotte som jeg har orkideen min i. Det var glass overalt, og etterpå skulle de hoppe opp på alt som var. Helst da glassskapet mitt, og bokhyllene hvor jeg har satt alle tingene jeg er redd for.  Ronja syntes det er spesielt morsomt å komme seg opp dit.  Det syntes ikke jeg, og jeg har mitt svare strev med å stoppe henne…. Akkurat nå sover de søtt et eller annet sted, og roen har senket seg i heimen så lenge. Jeg nyter det så lenge jeg kan.

Nå skal jeg se resten av Viva Villaveien med høna Vera i spissen.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg