Skrekk og gru……

I ettermiddag skal Ronja og Vinja tilbake til Katteklinikken for kontroll……  Det blir en interessant opplevelse tenker jeg, med tanke på hvordan det var sist gang.  Ronja var jo helt rebelsk, og så sint at ingen av dem hadde veldig lyst til å ta i henne.

Nå skal de bare se at operasjonssåret har grodd ordentlig, og at alt kjennes bra ut. Alikevel kan det bli en prøvelse, hvis hun oppfører seg like ille som sist.  Jeg håper ikke det, mest for Vinja sin skyld….  Hun blir litt skremt og syntes ikke at det er så kjekt å være der hun heller når søsteren begynner å rase. 

De siste 14 dagene har vært helt herlige her hjemme, ingen katter med løpetid… og det som det fører med seg.  De har blitt mer lekne og aktive enn før… løper etter hverandre og småsloss. Det beste av alt er at Ronja har blitt mer kozete, hun viser at hun vil at jeg skal stryke og klappe henne. Når jeg prøvde på det før, prøvde hun hele tiden å åle seg unna.  Apetitten dems har ikke tatt seg noe opp, og det er jeg vel egentlig ganske glad for. De har lett for spise mer og legge på seg etter sterilisering.

1 kommentar

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg