Sykemeldt uka ut…

Kom akkurat hjem fra legen, og ikke uventet så ble jeg sykemeldt ut denne uka. Følte meg ikke så i ille form da jeg dro hjemmefra, men da jeg kom opp på legesenteret og satt på venterommet kjente jeg at formen ikke var som den skulle. Tror det er første gang jeg har vært hvor det ikke var bare et par stk der.

Jeg fikk respt på hostesaft og noen nesedråper, ikke spray for det tåler jeg ikke.  Da hoster jeg så fælt at jeg nesten ikke får puste.   Har ikke hentet ut reseptene enda, venter til i morgen.

Etter å ringt til sjefen å fortalt hvordan ståa var, dro jeg rett ned til Oslo City for å kjøpe våtfór til kattene.  Jeg orket ikke å ta t-banen så jeg kjørte ned.  Jeg var kjemperask med å handle, og gikk ikke rundt der å rusle noe. Så det ble bare 34,- i parkeringsavgift… det kan jeg leve med. Jeg spurte han i butikken om han viste om de førte den maten noe annet sted.  Han sa da at de hadde en avdeling på Manglerud, og jeg jubla for det er jo rett ved meg.  Nå slipper jeg å dra helt ned til byen for å handle, vis jeg ikke er på jobb. Det er jo toppen.

Nå skal jeg slappe av på sofaen en god stund…. Kjenner at det trengs nå.

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg