Vi drar til vetrinæren…..

Etter at Ronja har kastet opp 3 ganger i dag, fant jeg ut at det er like greit å dra til dyrlegen. Ringte til Katteklinikken 10-Liv å de hadde en time til meg 17:30 i ettermiddag.

Hun er så kozete nå at det er nesten ulikt henne….  La seg oppå kjøkkenbordet på ryggen, og da skulle jeg stryke og klappe henne lett på magen. Så strøyk hun seg inntil meg, og kunne liksom ikke få nok koz!!!!

7 kommentarer
  1. Hmmmm, høres ikkje bra ut, like godt å få sjekket ut hva det er først som sist:-))
   Håper alt går bra hos veterinæren, du melder vel når du er hjemme igjen med pusen?
   God blogg klem fra Hakadalen

  2. Her kastet Lulu opp noen ganger over en periode, men det gikk over av seg selv.. Jeg tror hun egentlig bare var kvalm… Hun spiste normalt ellers og hadde matlyst etc… Håper det går bra med Ronja!

  3. Dworak, Siv og Krimbloggen: De fant ikke noe galt på blodprøvene, og ikke noe galt med tarmer eller mage. Veterinæren mente at oxo Ronja hadde betennelse i bykspyttkjertelen. De søvde henne for å ta prøven, og satte på smerteplaster og ga henne kvalmedempende midler.

   I hele natt har hun var helt uttafor, og ligget oppe i senga med meg. Søsteren har bare frest og knurra til henne hele tiden. Blir hjemme å passer på i dag. Ronja er fortsatt utrolig trøtt og hengete… noe jeg fikk beskjed om kunne var i 24 timer så jeg har en fin dag foran meg!!

  4. Dworak og Harmonica: Ronja har det bedre nå. Hele formiddagen i går lå vi på sofaen og sov, noe både matmor og pus trengte.. etter en nokså søvnløs natt. I går etter at hun hadde fått kvalmetabletten sin, fikk begge kattene tunfisk å da var hun først til matskåla :o)

   Vinja freser og knurrer fortsatt til henne, men det oxo har blitt bedre. Nå kan de være i samme rom i allefall…., så jeg håper det ordner seg helt det oco.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg