Hjemme igjen, minus en tann!!!!

Kom hjem fra tannlegen for ikke lenge siden, og den vonde tanne ble igjen hos tannlegen.  Den var i så dårlig forfattning, og brukket så langt ned at han mente det beste var å trekke den.  Lasse, som tannlegen heter, sa først at han kunne prøve å fylle den for å sette en krone på, men så kjente han på tannen å da var den faktisk litt løs.

Jeg var kjempenervøs da jeg satt å fylte ut personalskjemaet på venteværelset, men når jeg kom inn til tannlegen og vi begynte å snakke sammen å han fortalte hva og hvordan han skulle gjøre det kjente jeg at jeg faktisk klarte å slappe av.

Selvsagt tok det mye lenger tid å sette bedøvelsen å vente på at den skulle virke ordentlig, enn det tok å trekke tannen.  Jeg forstod ikke at tanna var ute engang, før jeg så han kom drassende med “nål og tråd”.  Det var litt puss/betennelse under tannen, men ikke mye, og det måtte han skrape bort. Så det var godt jeg gikk når jeg gjorde for dette hadde kommet til å bli mye verre!!!!

Jeg fikk resept på antibiotika tabletter, Abboticin 500 mg, som jeg ta 3 ganger om dagen i en uke.  Torsdag 14.09.11 skal jeg tilbake for kontroll, og da skal jeg ha en gjennomgang av resten tristessen for å se hva som må fixes på…  Dette kommer ikke til å bli billig, men nå skal jeg få orden på hele gliset en gang for alle.  Bytte ut all amalganen etterhvert oxo, for den er det utrolig mye av i munnen min.

Kanskje tannlegeskrekken min blir kurert nå… en gang for alle :o)

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg