Å så var William og Kate gift..

Jeg forta meg hjem fra jobben litt før kl 11, og var hjemme i rett før kl 11:30 i det Kong Harald og Dronning Sonja gikk inn i Westminster Abby.

Hadde gardert meg med papirlommetørkler, og jeg trengte dem virklig… Jeg er jo så vanvittig lettrørt, så tårene mine rant både titt og ofte. 


(Bilde er fra www.mirror.co.uk)

Kate’s kjole var helt nydelig, ikke for prangende og heller ikke et slep som rakk tvers igjennom kirken.William var kjekk og staut i uniformen sin :o) De er et vakkert par. Satt å så på han når biskopen av London holdt tale for dem, da så det ut som om William var milevis unna… kanskje han tenkte på sin mor!!!

Jeg orket ikke å høre på all kjattringen på NRK så jeg gikk over til BBC med en gang. Der kommenterte de kun når gjestene, når Dronningen m/følge, bruden kom, og når brudeparet hadde kommet ut av kirken. Det var en ren nyelse å følge sendingen der. Mens vi ventet på at brudeparet skulle komme ut på balkongen hadde de reportere i Hyde Park, The Mall og foran Buckingham Palace som snakket med de fremmøtte. Ingen tvil om at engelskmennene er opptatt de royale…!!!

Nå får man bare håpe at de får love til å være i fred, og at det ikke blir dem samme heksejakten som når Charles og Diana giftet seg.

Ønsker dem all lykke :o)

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg