Gamle PASSFOTO….

Når jeg rydda i gamle papirer her om dagen fant jeg en haug med gamle “passfoto” av megselv. Jeg ser jo helt jævli ut på de aller fleste av dem, heheheh!!!

Jeg får jo nesten latterkrampe av å se på dem, hahahahaha!! På noen av dem ser jeg ut til å være skit full, og mest sannsynlig så er jeg det oxo. De er nok tatt på veg hjem etter en fuktig kveld på byen.. Artig å se dem alikevel :o)) 

6 kommentarer
  1. Haha! Her var det mange bra bilder, gitt! Jeg tror jeg hadde ei røys med lignende bilder jeg også… men de er nok forsvunnet fra jordens overflate tror jeg….
   Men de minnet veldig om mine egne :))

  2. Hehe .. så gøy å ha så mange passbilder av seg selv! Tidligere gikk det omtrent år mellom hver gang jeg var å finne på et foto. Men jeg har tatt meg sammen litt de siste årene, for det er jo gøy å ha i ettertid. Selv om jeg veldig ofte ser ut som ei gammel heks på bilder!! Nei, fotogen har jeg aldri vært!

  3. Hehehe.. sånne bilder er knall, eg hadde aldri tørt og vist fram mine til noen;-) syns dine var flotte eg;-)))
   Må fortelle deg om min største tabbe ever angående passbilder.. hihihi.. For mange år siden så holdt eg på med perserkatter og hadde et kull gående her som var til salgs.. Eg skulle sende bilder til en fyr i oslo som var interresrt i den ene jenta.. den skulle eg ha (hold deg fast) 10 000 kr for !!! Det som skjedde var at eg samme dagen som eg skulle sende bildene av katten hadde vert og tatt passfoto… arrrrg.. disse låg på stuebordet… og trur du ikke at eg klarte og sende de bildene istedenfor bilder av katten.. fyttiH…. eg har aldri vert så flau som når kjøperen ringte meg og eg starta samtalen med… har du fått bildene? og syns du ho var fiiiin!!!! guuuuud betra meg.. eg kunne godt igjennom jorda når han sa at det ikke var et eneste bilde av katten, men 4 passbilder av meg.. hehehe!!!! og seff såg eg ut som en “morder” på bildene.. hahaha!!! eg ler og ler nå og bare eg tenker på denne historien… så flaut!!! så nå deler eg historien med deg og, sånn at du kan få deg en godt latter og.. hihihi
   Ha en fin fin dag videre;-)))

  4. midtlivskrise: Å nei du, noen heks ser du definitivt ikke ut til!! Vi var alltid innom en fotoboks når vi var i byen, så jeg hadde mange flere tidligere… De var derimot ikke noe å vise frem til andre, hehehe!!

  5. Allis: Hahahaha, og en god latter fikk jeg… Ler fortsatt når jeg tenker på det ansiktsutrykket på kjøperen da han åpnet posten :o))

   Jeg har ikke alltid syntes det er så kjekt å komme med på bilder, men etterhvert som jeg har blitt eldre bryr jeg meg ikke lenger over det. Man er som man er, ingen grunn til å gjemme seg bort :o))

   Ha en fortsatt fin lørdagskveld Allis :o))

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg