En sommer(ferie) er over….

Så var siste dag i sommerferien 2011 her, og det er snart på tide å komme seg under fellen. For i dag nytter det ikke å sitte oppe til kl 02:00 på natten. Det er på nytt på tide å stille alarmen grytidlig, for en ny sesong med jobb venter. Vanligvis pleier jeg å være så deprimert over at ferien er over at jeg ikke kan se noen lyspunkter, men sånn er det ikke denne gangen, heldigvis :o))


(bilde hentet fra nrk.no)

Tidligere i dag så jeg på direkteutsendelsen av Minnemarkeringen etter 22.07.2011… Tårekanalene ble definitivt tømt helt, og jeg var helt sår i øynene og nesen etterpå. Det var en flott og verdig avsluttning på den offentlige sørgetiden.


(bilde hentet fra google)

Etter at tårekanalene var blitt renset ut, ble faktisk den tette nesen min oxo betraktelig bedre. Det er fortsatt igjen litt opp i der, men jeg slipper da å pusse nese hvert annet minutt. Jeg begynte å se ut som RUDOLF med den røde nesen, hahahaha!!

Jeg har jo fulgt med den lille måkeungen nede på parkeringsplassen i flere uker, og nå har den blitt “nesten” voksen. Den har bare litt dun igjen her og der, og den prøver vingene sine med jevne mellomrom. Fortsatt kommer mor og far med mat til den, å jeg hører at det roper på dem når den vil ha mat. Det ser ut til at det skal gå bra med den lille tassen. Jedda har vær hønemor, og fulgt med å passet på… Nå kan man snart senke skuldrene og slappe av :o))


(bilde hentet fra google)

Sitter å ser på Father of the bride på FEM, og når den er over er det natti natt for denne dama :o))

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg