Sommerferien definitivt over……

Nå har jeg kommet meg igjennom 1,5 dag i det nye kontorlandskapet, og det har gått ganske greit… Litt uvant er det jo at vi sitter 3 på rad, og en i mot. Vi kjattrer nok litt mer over til hverandre enn de andre avdelingene, men vi har ingen nære naboer akkurat nå så det går ganske greit.

Anita hadde vært en duracell-kanin i forrige uke, og satt opp PC og skjermer for oss som ikke var der. Så jeg kunne stort sett bare slå på å begynne og arbeide med en gang. For første gang under alle mine år, og flyttinger så hadde jeg kun en pappeske med litt i å pakke ut. Det var gjort på null komma niks :o))

Det som kanskje er mest uvant er at man må snakke med lav stemme for å ikke forstyrre kolleger i andre avdelinger. På slutten av dagen i går var jeg helt utslitt i stemmebåndene, og vel ute på gaten hadde jeg mest lyst til å stille meg rett utenfor døren å bare skrike så høyt jeg kunne, hehehehe!! En venner seg vel til det etter hvert!!!!!!!

Når jeg kom hjem var jeg ganske sliten i hode…. Det var uvant å være tilgjengelig hele tiden igjen. Satt meg godt til rette i godstolen å slappet av litt, og for å hente meg inn igjen.

I lunchen må jeg ut å kjøpe meg noen ørepropper til radion min, for jeg holder ikke ut å ikke kunne høre på radion. Uten propper kan jeg ikke bruke den.

Neeeeeeeeeeeei, nå får jedda være litt produktiv igjen!!

Ha en flotters dag videre :o))

2 kommentarer
  1. Åpent landskap er flott i naturen, ikke på arbeidsplassen. Hos oss er alt stort sett åpent. Noen “halve” levegger fins jo, uten at det hjelper for annet enn utseende. Og vi er vel mer eller mindre 30-40 stykker for fyker rundt her .. Jeg hadde absolutt foretrukket et eget kontor, eller i det minste et rolig hjørne. Men det er jo ikke meg som bestemmer. Og jeg har sittet her i 7 år eller noe sånn, uten å bli vant til det! Lykke til. :o))

  2. midtlivskrise: Jeg skulle nok helst ha beholdt kontoret mitt, skal jeg være ærlig. Ikke engang sjefene fikk lov til det…!! Det blir heldigvis ikke så mye tråkking ved arbeidsplassene, som ligger langs vinduene. Alle må gå via gangene når de skal forflytte seg rund, og da blir det mye roligere. I dag tok jeg derimot med iPod’n min så jeg kunne koble ut litt med musikk.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg