Høy luftfuktighet….

Det er nesten til å bli sprø av denne fugtige luften… Å sånn har det vært i flere dager nå, selv inne på jobben satt jeg stille å kjente at jeg ble helt klam på huden. Samtidig så syntes jeg ikke at det var spesielt varmt heller.

Det er ikke noe bedre i dag heller… Før det begynte å regne på formiddagen i dag var det ikke så ille, men så kom tordenværet og regnet å da steg oxo luftfuktigheten. Jeg tålererer varme, men ikke dette været her… Da får jeg hodepine og blir slapp og trøtt.

Hehehe, selv vannflaska mi svetter :o))

Jeg hadde egentlig tenkt å dra ned til Tatto-studio for å se Sven Erik få sin første tattis i dag, men jeg ombestemte meg. Får heller vente til han er ferdig, så kan jeg beskue det endelige resultatet. Min egen tattis har grodd bra, og fargene ser ikke så ille ut. Det er ikke sikkert jeg trenger en touch up etter en måned, vi får vente å se.

Tok en titt på verandakassen min i sta, men den var et sørgelig skue gitt. Av 6 planter er det tilsammen igjen 5 blomster. Skjønner ikke hva jeg har gjort feil med dem… de har da fått vann jevnlig, og jeg har klippet av avblomstrede blomster å puslet om dem. Nå ja, de får bare stå der uten blomster, for jeg kommer ikke til å bytte de ut nå. Om ikke altfor lenge blir det på tide å sette ned Erika….

Cat Clipart provided by Stockxpert

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg