Sløv søndag……..

I dag har jeg ikke vært spesielt aktiv gitt… På formiddagen skinte sola, og det var ganske varmt å sitt ute på balkongen. Det blåste ganske bra både på bakkenivå, og oppe i luften… Plutselig var det fult av skyer på himmelen.

Inne på balkongen var det lunt og fint å sitte, men jeg hadde luftevinduene oppe å vinden uuuuult og bare seg. Pusene ble veldig nysgjerrige på den rare lyden, og satt med nesen klistra opp mot vinden som suste inn igjennom det ene vinduet og ut det andre, hehehe!!!

Line, som har vært vikar hos oss siden begynnelsen av juni, skulle ha reist til New York på lørdag… Det gikk jo heller dårlig pga uværet der borte. Hun sitter nok å følger med på værmeldingen for å sjekke når hun kan dra. Hun skal gå siste skoleåret sitt der på en skole ikke langt unna New York. Så fort det er forsvarlig blir jo flytrafikken åpnet igjen!!

Line hadde sin siste arbeidsdag hos oss på onsdag, og da hadde hun tatt med en brownie kake som hun hadde bakt. Jeg måtte gå tidligere for å gå til legen, og hva glemmer jeg…… JO Å SI HA DET TIL HENNE! I det jeg kjørte opp til legen kom jeg på det, og jeg kunne ha bitt meg sjøl i armen, grrrr. Jenta har delt kontor med meg siden starten av juni, og så glemmer å si ha det og takke for nå, grrrrrr!!!! Jeg stakk inn på Facebook å la igjen en melding der, men det er jo ikke det samme da :o/

Huff… nå romler magen min så høyt at det er på tide å fylle den med litt middag :o))

1 kommentar

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg