Tannlegen… her kommer jeg!!!

Om ikke så lenge skal jeg være hos tannlegen… Da skal den knekte jekselen min slipes til å gjøres klar til å få en hvit fin krone på :o))

Gruer meg ikke til å gå til tannlegen lenger, men formen er ikke akkurat på topp i dag. Nakken er stiv og ubehagelig, pluss at jeg er litt småkvalm. Akkurat det kan jo komme fra nakken!!!! Skulle nesten ønske at timen hadde vært på morningen, men….

Best å pakke sammen, så jeg ikke kommer for sent :o/

4 kommentarer
  1. Tannlegen er ikke så skremmende som før! hadde seriøs tannlegeskrekk for noen år siden men har funnet en topp tannlage som har kurert skrekken min.Lykke til med jekslen din:)

  2. sisselfish: Det gikk helt fint Sissel :o)) Nå er det bare den tannen igjen, og så er jeg ferdig med oppryddingen. Kan jo være glad det ikke ble sannering, hehehe!! Kunne fort ha blitt det siden jeg ikke våget å gå på så mange år :o))

  3. synnovesyr: Tusen takk, og det gikk helt fint :o)) Jeg hadde oxo tannlegeskrekk, noe som stoppet meg fra å gå på over 10 år. Har holdt på siden i april med å rydde opp, og nå er jeg snart ferdig. Tannlegenskrekken er heldigvis borte, og da blir det så mye enklere å komme seg til den årlige sjekken :o))

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg