Burde vel egentlig legge meg…..

Jeg har flink i dag,,,, dro fram støvsugeren og suuugde opp en haug med kattehår som gjorde alt de kunne for å komme unna. Tror faktisk at jeg klarte å få med meg alt sammen, har i allefall ikke sett noen hår fyke forbi, hehehe!!!

Formen var ikke helt på topp, men jeg hadde da energi til å sette i gang med badet oxo. Skulle ikke tro at et så lite rom kunne være så slitsomt å gjøre rent!!! Det er vel det som er problemet…, det ers å lite at jeg måt ligge på alle fire for å komme til alle steder, puh!!

Det blir en ny bøtteballett i morgen, eller i dag.. Da skal resten av huset shines opp og høstpyntes..

Høsten har definitivt satt sine klør i naturen… Jeg har ikke lagt merke til det før, men når jeg satt ute på balkongen på fomiddagen så jeg det. Løvet på bjørka var gul/brun, og vinden tok tak i grenene så falt et å annet til bakken. I tillegg har en flott med stær mellomlandet her utenfor. De har vært veldig opptatt med å flakse rundt i busker og kratt.

Pusene satt helt fiksert å kikket ut på alt livet utenfor, og skulle nok gjerne ha lekt litt med de bevingede små skapningene. Når det ikke gikk, satt i å stirret å småsmattret for seg selv, hehehe!!

På tide å komme seg under dyna, og få seg noen timers søvn… Må være utvilt og opplagt for bøtteballetten i morgen ;-O

God natt!!!

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg