Julepynten hadde kommet opp!!!

Da jeg gikk igjennom Oppsal Senter på veg til fotpleien, gikk jeg mer eller mindre i mine egne tanker. Plutselig bråstoppet jeg…, hva var det mannen dreiv med?? Jo han bakset med et juletre, for å rette ut greinene. Det var da jeg oppdaget at julepynten var i ferd med å innta senteret. Vet at nisser og pynt har kommet på Plantasjen, men Oppsal Senter pleier da ikke å begynne så tidlig!!

Jeg nevtne det for Kristin, fotpleieren, og hun lo å fortalte at årsaken er at NRK skal komme å filme en eller annen TV-serie. Den skal foregå rundt juletider, derav julepynten. De hadde fått beskjed for en stund siden, og at senteret kunne ha stengte dører mens filmingen pågikk. Blir spennende å se hva slags serie det blir :o))

Hadde først tenkt å dra på gravlund etter at hadde vært til forpleie, men dro før… Var i grunnen greit, for det begynte å bli ganske mørk da jeg var ferdig. Hadde jeg hatt lommelykt i bilen ville ikke gjort så mye, men å fomle der nede i mørket var ikke det jeg hadde mest lyst til. Konstaterte at det nok var på tide å få tak i granbar rundt Erika’n…, sølvkransen hadde utspilt sin rolle for i år.

Etter nattens Detox av rørsystemet er nå formen tilbake til normalen, nesten!! Var litt bekymret for at nattens aktivitieter skulle etterfølges av høy feber, noe det har gjort tidligere… Heldigvis ikke denne gangen. En god natt søvn nå så er jeg på høyden igjen :o))

  

Blir ikke så veldig lenge til jeg tar kvelden kjenner jeg, men jeg tenkte jeg skulle se Live at the Apollo med Jack Dee og Qi på BBC Entertainment først.

Ha en fortsatt fin kveld, og en riktig GOD NATT!!

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg