Hjemmelaget jule- og bursdagskort til meg….

Min aller beste venninne Anne har holdt på med scrapping en stund, men jeg har ikke sett så mye av det hittil. I år derimot ble det både selvslaget jule- og bursdagskort til meg. Jeg syntes det var skikkelig fine :o))


Dette er bursdagskortet jeg fikk av henne, og det var definitivt det fineste jeg fikk i år. Syntes hun er flink, og hun kommer til å bli enda bedre etterhvert som hun fortsetter å lage nye ting.


Dette er julekortet hun laget til meg, og jeg syntes oxo at det er flott. Nå like før jul bestilte hun en maskin som stempler ut forskjellige ting som kan bruke til å lage forskjellige ting. I dag fortalte hun meg at hun hadde fått telefon om at den var kommet i butikken, og da hadde hun bare 20 min til å hente den. Hun rakk jo det vettu, utrolig hva man får til når man bare vil, hehehe!!

Jeg foreslo for henne at hun kunne opprette en blogg, hvor hun kunne publisere de tingene hun laget. Bli kjent med andre som oxo holder på med scrapping, og få litt tips og tilbakemeldinger på tingene hun laget. Jeg har foreslått det flere ganger, men da har hun ikke vært så keen på ideen. Nå i kveld derimot virket hun mer interressert!! Vi får se hva hun bestemmer seg for.

Hva syntes dere om kortene??

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg