Jeg rulla rundt på golvet, hehehe!!

Før feberen tok helt overhånd over kroppen min dreiv jeg å lekte meg litt med Casio kameraet mitt… Prøvde å ta bilde av kattene, men det var jo helt håpløst å sitte i en stol eller på huk. Bildene ble utydelig hele tiden, og da var det bare en ting å gjøre å det var å kaste seg ned på gulven sammen med dem..


Vinja hadde gjemt seg bak gardinene etter at hun og Ronja hadde vært i en aldrig så liten slosskamp igjen.. Jeg la kamera på gulvet og zoomet henne inn. Bilde ble fint det, selv om øynene hennes ser het psycho ut. Det blir sånn hver gang blitzen treffer øynene deres.


Ronja oppdaget stroppen til kamera, og det ville hun selvsagt leke med.. Resultatet ble en haug med uklare bilder som jeg måtte slette… Jammen godt man har digitalkamera så man blir kvitt uønskede rariteter, hehehe. Jeg fikk da noen bra bilder av henne der hun jaktet rundt meg :o))


Frk. Vinja ble etterhvert lei av å ligge under gardinet, så hun spratt opp på klatrestativet. Bilde ble ikke så tydelig, men det så jeg ikke før jeg fikk lastet det opp på PC’n. Der lå hun å glippet med øynene å kikket på Ronja og meg som holdt på nede på gulvet. Etterhvert sovnet hun, og maaalte høylydt der hun lå. Hun ble nok veldig trøtt av å løpe rundt heimen med Ronja på slep og så sloss så ulldottene føyk rundt dem… Skjønner det godt jeg :o))


Ronja ble forferdelig skitten i pelsen etter at hun hadde slåss med søsteren, og hun brukte nok 15 minutter på å vaske og pusse hvert eneste pelsstrå… Så ble hun jo fin oxo når hun endelig ble ferdig. Hadde jeg tatt på henne, så hadde hun nok brukt nye 15 minutter på å bli fin, hehehe!!


Syntes litt synd på megselv i dag, siden jeg ikke var i form å dukket inn i skapet for å romstere etter noe godterier. Jeg fant en pose med litt igjen, som jeg kozte meg med. Det var litt mer i den da jeg hentet den frem, men jammen ble den ikke tom etterhvert…..!!

Jeg orket ikke å lage meg noen middag i dag, så jeg bestilte en pizza fra Peppes som serverte maten varm og innbydende på døra… Siden jeg er forkjøla er det ikke så mye som smaker, men pizzan var godt kryddret så det var faktisk godt :o))

bbckonk
0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg