Kjedelig…, kjedelig og atter kjedelig!!

Helt oppgitt sto jeg å glante på den slanke samlingen med DVD-filmer, og syntes at alle sammen så kjedelige ut. Jeg kunne helt enkelt ikke finne noen som jeg hadde lyst til å se på. Akkurat da angret jeg bittert på at jeg hadde gitt bort så mange til Loppis, med begrunnelsen av at jeg hadde sett dem så mange ganger eller det var så lenge siden jeg så dem, og da kunne jeg like godt gi dem bort, dust!!


Selvsagt…, da går man inn å bestiller noen nye filmer fra CDON. De kom selvsagt ikke akkurat når jeg hadde lyst til å se dem, men det kom en bra film på tv like etterpå så problemet var egentlig løst, hehehe!!! Ovenfor ser du den brokete samlingen av DVD’er jeg bestilte.

Jeg elsker jo Benny Hill, og kan ikke få nok av mannen… Husker han fikk voldsomt pepper for de halvnakne damene han hadde med i seriene sine, det var jo kvinnediskriminerende… for noe sprøyt. Mannen var genial, og jeg har virkelig sansen for hans type humor.

Ellers så digger jeg Angela Landsbury i Murder She Wrote… Det er den type kozelig krim som man kan synke ned i godstolen for å nyte. Jeg liker ikke den typen som jeg føler at jeg må gjemme meg bak noe, for at det er så ekkelt, hehehe!!

Så måtte jeg ha noen nyere filmer oxo, og da ble det Hangover 2 og Kong Curling som jeg ikke har sett, bare klipp fra. Tilslutt måtte jeg jo ha en film med Gerard Butler, som er en stooooor fan av (høy og mørk, hehe). Det er noe med de skotske skuespillerne og akseten deres, bare digger det, hehehe!!


Om ikke mange timer så er året 2011 over og 2012 tar over… Vi har vært igjennom et år med både gleder og store nationale sorger. Jeg håper vi aldrig mer får oppleve noe lignende :o( Nå tror jeg det viktig at vi legger alt dette bak oss, og begynner å se fremover og tar i mot 2012 med åpent å positivt sinn. For året 2012 må bli et år med mye glede og positivitet, det har vi alle behov for.

Nå må jeg svinge meg rundt å komme meg i dusjen…., jeg må ned på gravlund for å tenne lys for foreldrene mine som ville ha hatt bryllupsdag i dag.

Håper alle får en fin nyttårsfeiring, koz dere å vær forsiktig med rakettene!!

4 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg