Hr. Doktor har sagt…

Etter å ha sovet ca 2 timer i natt, ramlet jeg mer eller mindre ut av senga kl 7 når alarmen uuuuuulte ved siden av hodet mitt. Formen var vel ikke noe å skryte av der jeg snublet inn i dusjen, og den var ikke noe bedre når jeg kom ut igjen heller… sutre!!  For å komme så langt frem i telefonkøen som mulig på Østensjø Legesenter, ringte jeg dit før jeg ringte på jobben. Utrolig nok rakk jeg nesten ikke trekke pusten innen jeg kom igjennom. Fikk time kl 11:30.


Det var få leger på jobb, noe som gjorde at det var lang ventetid. Jeg hadde som sagt time kl 11.30, men kom først inn 30 minutter senere. Det er noe av det verste som kan skje meg at jeg må sitte å vente så lenge… Da får jeg hjertebank og magen begynner å bråke osv. Når jeg først kom inn sa hr. Doktor har sagt at jeg skal være sjukemeldt ut denne uka, og da regnet han med at forkjølelsen hadde dratt sin koz. Jeg nevnte den betente skulderen min, og han skrev ut Ibux til meg som skal ta 3 ganger om dager for å roe betennelsen.

Har sittet å chattet med Terje en evighet, og jeg kjenner godt i den vonde armen at jeg ikke burde ha gjort det. Det verker fra bak i skulderen, og helt ned i fingrene mine… Må skjerpe meg med PC-bruken en stund fremover tenker jeg, ellers kan denne sykemeldingen fort bli lenger enn ut denne uka :o(


Før jeg dro bort på legekontoret satt jeg å kozte med Ronja, og så kjente jeg at hun igjen hadde fått en stor floke i pelsen sin. Hun får dem hele tiden…., jeg har ikke før børstet henne så kommer det en ny en et annet sted. Jeg gikk ut på kjøkkenet, og hun satt ute i entreen å så på meg. Når jeg tok frem børsten å viste den, kom hun løpende å hoppet opp på kjøkkenbordet å la seg ned. Hun var helt klar for en “FULL BODY BRUSH”, og mjaet og malte omhverandre når jeg holdt på. Hun er en rar pus!!!

Det var fryktelig glatt å kjøre i dag pga at all den våte snøen på fortau og i gata hadde frosset i løpet av natta. Jeg hadde ingen problemer, men jeg så da en del som hadde det. Det var stort sett inne på parkeringsplassen på Oppsal senter. Ikke noe rart at folk ikke kom noe sted, for det nytter ikke å bånntrå gassen på holka… da ender du opp på stedet hvil!!

1 kommentar

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg