2. arbeidsdag i det 2012

I går ble det jammen dårlig med blogging… Første dag tilbake i arbeidet etter ferie/sjukemelding i 3 uker, og det ble definitivt ikke noe latmannsliv. Når jeg åpnet mailen min ble jeg blendet av side opp og ned røde å uleste mailer. Hele dagen i går jobba jeg på spreng med å komme meg igjennom alle sammen, men det gikk jo ikke. Men i dag klarer jeg det, jippi :o))

For et snøvær vi fikk i går…. Det var ikke det jeg helst ville ha hatt, men jeg har vel ikke noe å si i den saken hmr!! Det var ganske glatt å kjøre hjem fra jobb, men folk var flinke med å holde avstand å kjøre ordentlig. Ingen fartsidioter å se da.

I dag føler jeg at hode mitt er på plass, og klarer å ta inn informasjon.. Det må som regel en dag til før man klarer å komme seg i gjenge igjen etter å ha vært borte så lenge. Syntes nesten vi har mer å gjøre nå enn før jul, noe som er ganske uvanlig men det egentlig ganske greit. Da kommer man seg fortere i gang igjen… Jeg har vært med om at de første par ukene i januar har vært døde, og vi har sittet og tvinnet tommeltotter (det var en stund siden).

Pusene så rart på meg både i går og i dag da jeg strøyk ut døra før det ble lyst… Dette var noe uvante greier, hva i all verden skulle jeg ut å gjøre så tidlig, hehehe!! Vel hjemme igjen i går klatra de omtrent oppover buksebeina på meg for å få koz…, gjensynsgleden var med andre ord STOOOOR, hehehe!! Hadde det vært opp til dem, så skulle jeg nok helst ha gått rundt å dullet med dem dagen lang, men det går jo ikke… Blir lite penger ut av det på kontoen!!

Ha en fortsatt fin dag, blogges :o))

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg