Brrrrr…., jeg fryser!

Jeg vet at jegmbeklager meg ofte over hvor lei jeg er vinteren, MEN JEG ER JO DET. De siste dagene har gradene krabbet lengre og lengre ned på termometeret, og jeg fryser bare ved tanken på å gå ut. Som om ikke det var nok så er det så vanittig kaldt inne på jobben, vel mange av oss syntes det. Kollegaen ved siden av sliter med hetetokter, og sitter å slår av å på vifta si…. Den står selvfølgelig sånn til at det blåser rett på meg.. Det er på sånne dager jeg lengter tilbake til eget kontor, hvor jeg kunne sette på vifteovnene min å få en deilig varm temperatur på + 26C. Var ikke mange som orket å oppholde seg der lenge, hehe!


Det var utrolig treg kø nede i byen i dag, og jeg satt å så på klokka i fortvilelse. Det var ergelig for jeg hadde klart å komme meg avgårde tidlig i dag oxo, for så å måtte sneile meg frem i en endeløs kø. Det er aldrig likt noen dag…


Stakkar bilen min… Den var så møkkete i dag at det var ikke mulig å lese bilnummeret  engang, så da jeg dro hjem var jeg innom Statoil å vasket ruter, nummerskilt og lykter. Det var så kaldt at vannet og såpa frøys før jeg fikk brukt nalen til å dra det av. Siden det er så kaldt får jeg ikke vasket bilen… Jeg har ikke noe varmt sted den kan stå å tørke, så da får den bare være så møkkete inntil det blir varmere i været.


Brugata opp mot Storgata er ganske stille på morran, før grønnsakshandlerne, diverse butikker og puben åpner opp. Litt senere er det et yrende liv der. Selv nå på vinteren har holder grønnsakshandlerne åpent, og under varmelamper og plastikk telt klarer frukt og grønnsaker seg veldig bra. Det eneste dumme er at gata ikke blir brøyta, bare foran butikkene, og det skaper litt problemer for oss som skal gå forbi….


I dag kom jeg så sent hjem at jeg sendte raskt en Dr. Ötker pizza Bolognese inn i stekeovenen. Orket ikke tanken på å stå ved grytene å kokkelere opp noe mer tidkrevende.


Måtte flire av Vinja i sta… Jeg skulle en rask tur inn for registrere strømforbruket mitt før jeg spiste middag. Da kom frøkna med en gang, og la seg godt til på PC’n. Hun var så fasinert av pippin på skjermen, og lå der å glodde på den. Da jeg forsøkte å gå inn på nettet ble hun rent irritert for at pippin ble borte, hehehe!!

Hvor ble denne kvelden av? Nå er klokka snart 01:00 på natten, og jeg burde ha vært under dyna for lenge siden, sukk noe som betyr at denne damen kommer til å få veldig trøtte og smale øyne når hun står opp igjen om noen få timer.

God natt :o))

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg