Stresse ned…..


Hele formiddagen i dag har vi vært på stressmestringskurs, noe som var utrolig spennende og interressant. Mye av det vi gikk igjennom er jo ting vi allerede vet, men det er bare det å huske det i hverdagen. Vi gjorde noen puste og bevegelsesøvelser… Bevegelsene gikk utpå å strekke armene høyt i været, noe jeg ikke kunne delta i.

Den siste øvelsen vi gjorde to ca 10 minutter… Da skulle vi sette oss godt på stolen, lukke øyene å lytte til kurslederen. Hun snakket i en monoton stemme, hvor hun fortalte hvordan vi skulle puste etterfulgt av en bodyscanning. Det gikk ut på at vi skulle tenke på først tærne, føttene osv til vi hadde vært i gjennom hele kroppen. Jeg ble altså så avslappet at sovnet noen sekunder 3 ganger…. Etterpå følte jeg meg virkelig avslappet og lett i hele kroppen. Jeg skal prøve den øvelsen igjen når jeg skal gå å legge meg…. kanskje jeg sovner litt fortere :o))

   
Kjenner at det er godt at det bare er et par dager igjen til helga…. Lengter litt etter å kunne sove til jeg våkner av megselv, rusle ut på kjøkkenet for å spise frokost, lese avisen og nyte et par kopper kaffe. Jeg må begynnte å male dette bilde som vi skal gi bort, og nå har jeg endelig kommet på hva jeg skal gjøre… mer sier jeg ikke nå. Det kommer senere!!

Pusene har gått å lagt seg og sover nå så søtt på senga mi, hehehe!! De ble nok veldig slitne etter å ha jakta rundt på hverandre en god stund tidligere i dag. De er like ille begge to, hehehe!! Først så tirret Vinja opp Ronja så hun ble fly forbannapå søsteren…, etter en stund var det omvendt. Sånt tar på det, hehehe!!

Tror nesten at jeg skal gjøre som dem, jeg er trøtt som bare den. I morgen må jeg opp like tidlig som i dag for da er det et nytt møte på gang fra morran av. Det blir et av den sorten som de snakker mest om tall og resultater. Det er jo interressant, men kan lett bli litt tørt og langtekkelig… i allefall når man er litt trøtt som jeg garantert kommer til å være.


1 kommentar

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg