Søndag og strålende vær…..

Det var en fryd å våkne på morningen i dag å titte ut, og se en blå himmel å sola som var i ferd med å stå opp bak i der et sted. Nå noen timer senere har både den og jeg stått opp og ristet av oss søvnen :o)) Dersom det ikke kommer noen skyer snikende, kan det bli en varm og god dag ute på balkongen :o))


Jeg bruker et arkivbilde, for det ser jo faktisk sånn ut i dag… Eneste forskjellen er at det ikke er så mye snø igjen, og den lille som er der har ungene lekt i å laget sklier og skispor. Innimellom kan man se antydning til gress :o)) 


I går kveld/natt dro jeg frem den bærbare DVD-spilleren og en miniradio, å så rigget jeg meg til i senga for å ligge der å se “Murder, She Wrote”…, hehehe!! Det var ikke så mye jeg fikk med meg, og tar jeg ikke helt feil så sovna jeg rett etter det første mordet var begått. Var egentlig tåpelig å dra den fram så seint, og samtidig legge seg ned….!!!

Pusetassene er allerede i full fart ute på balkongen… De sitter på klatrestativet å følger med på småfuglene som er i full vigør, og kvittrer høyt. Det høres jo ut som om de er i vårstemning allerede, de har en annen kvittring da har jeg lagt merke til. Pusene sitter med kulerunde øyne og følger med på alt som foregår, og det blir jo bare mer å mer aktivitet utover nå :o))

Jeg elsker våren, lydene, luktene og det yrende livet i busker og kratt der småfuglene holder på å styrer. I fjor ble jeg snytt for å kunne sitte ute sammen med pusene, siden balkongprosjektet trakk ut til lenge etter at våren var over. I år skal jeg bo derute, ta med en bok og DAB-radion å bare koze meg :o))

Ha en fortsatt fin søndag :o))

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg