På vei til jobben

Det var ganske stor forskjell på været i går og i dag. Tåka hang langt ned over hustakene når jeg dro på jobben til morran i dag,og det er ordentlig guffen ute. Nå ser det derimot til å klarne opp, så det kan bli ganske fint alikevel :o))

Dette er oppe ved rundkjøringen ved Ryen, og her henger tåka helt nede på bakken. De bilene som lå lengst frem i køen kunne man nesten ikke se engang.

I Bjørvika bygger og bygger de til den store gullmedaljen. Det er bare kaos med masse biler som kjører til jobb og annleggsmaskiner. Veien man skal kjøre flytter seg fra høyre til venstre annen hver dag. Det er skjelden man kjører på samme vei over lengre tid, hehe!! Lurer på hva alt dette koster oss skattebetalere jeg?

Trafikkmaskinen er nå mer eller mindre historie. Det er bare det ene løpet opp borte ved Hotel Opera som står igjen. Det blir vel stående til den nye veien er ferdig tenker jeg. Da skal det jo bli en flott autostrada som heter noe sånt som Dronning Eugenias gate. Det så veldig fint ut på tegningen i allefall.

Så må man være litt produktig igjen, eller ganske produktiv egentlig… For jeg skal gå tidlig i dag for å gå til fysio, og da er det endel ting som jeg må bli ferdig med først.

Ha en fortsatt fin onsdag :o))

4 kommentarer
  1. God formiddag og takk for titten av et lite glimt av Åslåen;-)
   Vi har øspøsvær her i dag og, hurra!!! Krysser fingrene for at snøen minker .
   Ha en fin fin dag videre

  2. Allis: Hehe, byen er en stor graveplass… Forhåpentlig blir det flott når det en gang blir ferdig :o)) Hadde egentlig ikke hatt noe i mot et skikkelig regnvær jeg heller, sånn at snøen blir borte og det får vaska unna skitt og møkk i gata. :o))

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg