Spoooky……

I kveld har jeg vært i Oslo Konserthus å sett Killer Queen :o)) Da sangeren entret scenen var det helt spooky, for fra der vi satt oppe på balkongen var det som å se Freddie Mercury. Alle faktene, måten han gikk på og tom fasongen. Jeg fikk nesten gåsehud av å se han. Hvis jeg hadde trodd at jeg skulle sitte godt tilbakelent på plassen min å digge musikken, tok jeg helt feil… Ingen fikk lov til å sitte, vi måtte opp å røre på oss under låtene…. Det var ikke vanskelig, for jeg klarer jo ikke å sitte stille når jeg hører den uansett.

Jeg er helt sår i halsen etter at jeg sang høyt med i alle sangene, klarte ikke å la være, hehehe!! På de fleste konsertene jeg går på er det alltid noen som sitter helt stille å synge eller klappe eller trampe tanken, men i dag fantes det ingen.. Alle var helt med, så det var skikkelig liv i salen :o))


Når alle de lovordene er sagt, så er det ingen som kan måle seg med the real thing… Freddie er og forblir størst av alle.

Nå skal jeg synke godt ned i godstolen å se på Murder She Wrote… Det er godt å se litt lett krim før jeg skal krabbe til sengs for natten, for det er akkurat det det er :o))

4 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg