Brrrrrrrrrrrrrrrr….

Det er rart hvor fort man venner seg til varmegradene…. I dag var det såvidt over + 1C da jeg sto opp, og + 4C da jeg gikk på jobben. Jeg frøys så jeg hakket tenner da jeg gikk opp fra garasjen til jobben, hehehe!! Det var med andre ord godt å komme inn i varmen :o))

Biltrafikken om morningen har avtatt litt etter litt utover i uka, så det kan se ut som om folk har begynt å ta påskeferie allerede. Ingenting er jo bedre, for jeg hater å sitte i kø… Neste uke blir det sikkert enda mindre, og siden jeg skal jobbe så betyr det at jeg kommer rask til og fra jobb.

Må begynne å planlegge litt til påsken… Faren min kommer på skjærtorsdag, og jeg må sette opp en liste over hva jeg må kjøpe inn av mat… Han liker god gammeldags husmannskost, og det er jeg ikke så veldig god på men det årner seg nok det oxo, hehehe!! Jeg er spent på hvordan pusene kommer til å ta i mot en vilt fremmed, som skal være der mer enn noen timer. Vinja er jo så skeptisk av seg, og godtar ikke hvem som helst… Kan bli noen interressante dager dette her :o))

Min beste venninne Anne ble slankeoperert i går, og alt gikk veldig fint. Hun var litt trøtt, groggy og skjelven etter narkosen, men nå det ga seg følte hun seg fin. Var oppe å rusla i korridorene, og hadde ikke noe smerter… Det var to eller tre andre som oxo ble operert i går, og det hadde gått fint med dem oxo. Hvis alt er Ok i dag oxo skal hun hjem i løpet av dagen. Virkelig glad på hennes vegne, og det skal bli spennende å se forandringen som vil skje utover nå :o))

Til tross for at det var surt og kaldt til morran i dag så skinner solen fra en skyfri himmel, og det tegner til å bli en veldig fin dag i dag oxo.

Ha en flotters torsdag :o))

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg