Kveldsstemning….


Sitter her lettere henslengt i godstolen, innpakket i et pledd å småfryser… Jeg har tent lys i alle lysglassene mine, så det er egentlig ganske lunt og godt her i stua. Samtidig prøver jeg å konse meg om å chatte med Terje på Facebook… To ting samtidig går jo ganske greit :o))

På veg hjem fra jobben dro jeg opp på ESSO, og vasket Forden for aller siste gang uhuuuuu!! Den var så utrolig møkkete at jeg var nødt til å kjøre den i maskinen, og i morgen skal jeg dra over med støvsugeren sånn at den ikke ser helt ille ut når jeg leverer den på torsdag. Ringte til Rycon på formiddagen i dag, og sa i fra at jeg kom på formiddagen om torsdagen å hentet vinterdekkene mine. Tiltross for at jeg gleder meg vilt til å få den nye bilen, er det litt vemodig å gi slipp på den gamle… Sånn har jeg det hver eneste gang jeg bytter bil, blir riktig trist å lei meg jeg, snufs!!!


(bildet hentet fra google) I morgen er det satt opp dugnad rundt blokken våres, men hvis det været metrologene melder slår inn blir det ikke noe av… For værgubbene har meldt at det skal bli regnvær i hele morgen, og akkurat nå hører jeg at det allerede har begynt. Det plasker ned så det spretter på vannbrettet. Etter at jeg hadde vasket bilen føyk jeg ned i kjelleren og hentet spaden, og greipet mitt å gikk ut for å være gartner en stund. Det var en deilig temperatur å jobbe i, og innen jeg ga meg hadde jeg spadd opp mine egne bedd. Tok opp en død rosebusk, og et par pottentilla som ikke var noe fine lenger. Om jeg setter ned noe nytt der får jeg se senere…


Vinja hadde masse spring i bena sine i ettermiddag…. Hun gikk omtrent bærsærk, og løp igjennom hele heimen i en vill fart. Det gjorde det ikke noe bedre at jeg “lot” som om jeg hadde tenkt til å fange henne. Noe hun syntes er veldig morro, og løper bare enda mere….. Over her står hun klar til en ny runde, hehehe!!


Ronja prøvde å ligge helt upåvirket på dørstokken, og en stund klarte hun det oxo… Etter at Vinja nesten hadde løpt henne ned et par ganger hadde hun fått nok, og kastet seg over søsteren med stor iver. Da gikk det for seg en stund, og jeg måtte tilslutt klappe i hendene for å få dem til å gi seg…. Det var bare en kort stund, så var de i gang igjen, sånn er det bare innimellom. Aldrig kjedelig i heimen med to sånne rabagaster, hehehe!!

Pusetassene ligger å sover i klatrestativet, og jeg tror jeg skal gjøre det samme om litt… Ikke sove i klatrestativet, hehehe, men i min egen seng :o))

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg