Finværet bare fortsetter det……

Når jeg ramlet ut av senga til morran i dag kjente jeg at heimen var god og varm allerede, så det var bare å fly rundt å åpne alle vinduer og dører på lufting… Tok ikke lange stunden innen det var en behagelig temperatur. Før jeg dro i dag, skalket jeg alle luker for at det ikke skulle bli så varmt inne til jeg kom hjem igjen i ettermiddag. Pusene ville definitivt ikke inn igjen når jeg skulle dra, men jeg fikk da lokket dem inn til slutt. Hadde jeg bodd i annen etg så kunne jeg ha latt verandadøra stå åpen, og luftevinduene på balkonken stå åpne + at pusene kunne løpt ut og inn….. Jeg bor i 1 etg og da går ikke det, og hårballene må nok holde seg inne til mammen deres kommer hjem!!


Jeg har lunch nå, men gadd ikke å gå ut… Tok heller med meg PC’n ut i Almenningen å satt meg der for å slappe av litt. Fant heller ut at jeg kan handle på veg hjem i stedet, så slipper jeg alle disse plastposene ved siden av stolen min…. som alle snubler over, hehehe!! Det er ganske deilig å sitte i Almenningen, for det er skjelden noen kommer å setter seg her… De fleste går ut eller går ned i kantina for å spise…

Meningen var at jeg skulle reise til Rjukan i morgen, men jeg må droppe det….!! I går kveld klarte jeg å trå over ankelen min, og i dag er den hoven og vond. Den orker ikke å trå inn noe bedal med gjevne mellomrom i 3 timer. Tenkte at jeg får heller dra oppover til neste helg i stedet for, dumt men sånn er det bare. Jeg tror ikke at den er forstuet, men vondt som tusan er det lell….

I går kveld satt jeg spent å fulgte med Eurovision Song Contest, og krysset fingrene for at Toojii skulle gå videre. Det var så nervepirrende å sitte og vente på at NORGE skulle vises på skjermen, og da det endelig skjedde så bare jublet jeg høyt. Naboen trodde vel at jeg hadde tørna helt, hehehe!! Jeg håper at han kommer til å vinne på lørdag, men jeg har mine tvil…, tror nok at svenskene med Loreen kommer til å dra hjem seieren. De har en knallgod låt, noe jeg sa allerede da hun vant sin delfinale. Uansett så kommer det til å bli spennende å se på.

Ikke mange timene igjen nå før helgen, og jeg kjenner at jeg gleder meg til 3 dager med fri og avslapping….

Ha en fortsatt god fredag :o))

4 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg