Sleepless in Oslo…

Klokka har dratt over midnatt for en stund siden, og det er umulig å få sove…. Det er for varmt inne i leiligheten til at jeg klarer å roe meg ned såpass at jeg får sove, tiltross for at nattetemperaturen nå er ned på + 16 og jeg lufter som bare den… Tenkte at jeg skulle være flink å legge meg tidlig, men jeg får nok lufte litt til for å få ned temperaturen inne litt til før jeg gjør et nytt forsøk…


Godt man har mange kanaler som sender hele døgnet, og nå har jeg landet på VOX, hvor de akkurat nå sender en gammel episode av Dalziel og Pascoe. Når den er slutt begynner Inspector Morse, og han er så langdryg at da kommer jeg vel antageligvis til å sovne. TV’n slår seg av uten at jeg behøver å bekymre meg for at den skal surre og gå hele natta, kjekt eller hva, hehehe!!!

Pusene holder et forferdelig liv ute på balkongen… De jakter på insekter og spretter opp på klatrestativet for så å dundre ned på tregolvet igjen, og det bråker noe vanvittig. Ronja kom inn med en ganske stor en i sta, som for et lite øyeblikk klarte å stikke av… Frøken Lillepuzdatter har blitt riktig god på å jakte på dem, så det ble en kortvarig flytur for det insektet, stakkars!!!


Vanligvis er jeg ikke så flink til å drikke nok vann i løpet av dagen, men nå som det har vært så varmt har jeg tvunget megselv til å drikke. Det igjen får jo sine konsekvenser, så jeg har fått endel trim i samme slengen, hehehe!!! Kroppen har godt av det, og jeg merker forskjell at den har det bedre når jeg får i meg nok veske. Normalt pleier jeg å drikke mye kaffe, men nå i disse varme dagene har klart å holde meg til et par kopper på morningen/formiddagen….

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg