Gaven er i boks….

Allerede klokken 10 var Anne på plass, og klar til å dra ut for å handle…. Jeg var jo ikke helt klar som vanlig, men det var ikke så langt unna akkurat…. Vi hadde jo avtalt at vi skulle møtes i dag for å kjøpe inn til en gaveeske med litt digg til damen som fyller 90 år om et par dager :o)) Det ble litt sommel innen vi kom oss avgårde, for Anne måtte jo vise frem den nye Samsung Galaxy S III som hun hadde hentet på morningen i dag…., lekker sak det :o))

Planen var først å dra ned på EuroPris for å se etter en kurv vi kunne bruke, noe vi oxo gjorde. Der hadde de absolutt ingenting som lignet på det vi var ute etter. Vi bestemte da å dra på Brynsenteret for å handle inn innholdet til kurven. Vi kjøpte noen gode oster, kjeks, kaffe, ekslusiv Belgisk sjokolade, hjemmelaget flatbrød og litt forskjellig spekemat. Alt det kom på den nette sum av 700,-. Etterpå stakk vi en liten tur opp på Opus for å spise lunch, rekesmørbrød på meg og roastbiff på Anne…., og så en rykende varm å hærlig kopp kaffe. Det var nesten det beste av alt, for det var den første i dag. Før vi dro videre stakk vi en snartur innom meg for å få lagt ostene i kjøleskapet. Vi dro innom Jysk på veg til IKEA, og der fant vi akkurat den kurven som passet til det vi skulle ha den til :o))
 
Når vi kom til IKEA var det omtrent ikke en eneste ledig parkeringsplass… På den store plassen var det ikke bare kunder hos IKEA som sto, men oxo gjester til Norway Cup som spilte på gressbanen like ved. Da må det jo bli fult da. Jeg regnet med at vi skulle finne en plass på den lille plassen, og det gjorde vi. Der var det en 3 – 4 ledige plasser kunne jeg se i tillegg til den jeg tok :o))


Anne skulle ha tak i en tykkbunnet kjele som hun kunne bruke på induksjonsovnen sin… De kjelene hun har er for tynne, og det er et lite problem når hun skal koke sauser o.l. Det hadde kun en sort som var aktuell, og den tok hun. Jeg så på en fra samme merke tidligere, men mye større som man faktisk kunne steke en stor stek i. Etter litt frem og tilbake endte jeg opp med å ikke kjøpe den. 


Jeg kjøpte meg en sånn stålampe til, som jeg har satt på andre siden av Tv bordet + en til med leselampe på som jeg har satt på soverommet mitt…. Sett kryss i taket, jeg fikk oxo kjøpt det grønne putevaret som jeg har glemt å kjøpe 2 ganger tidligere. Ikke til å tro at jeg faktisk klarte å huske det denne gangen, men det var nesten så jeg glemte det for vi begynte å se på andre ting der. Jeg er veldig lett å lede vekk fra det jeg har i tankene, hehehe!!


Det ble en aldrig så liten tur på Elkjøp på Lørenskog oxo, for Anne skulle kjøpe deksel og beskyttelsesfilm til den nye telefonen sin. Det er så kjedelig at det er så vanskelig å få tak i fancy deksler til Samsung telefonene i butikkene. Det er drøssevis til iPhone selvfølgelig. Vel hun fant et fint et i blått med glitter som hun syntes var fint. Mens hun holdt på med det gikk jeg meg en runde for å se litt på PC’er… De hadde en snekker Toshiba 17,3 tommer som jeg godt kunne ha tenkt meg, men jeg får vel vente litt med det nå…


Jeg burde jo egentlig ikke ha lov til å gå rundt i sånne butikker alene, hehehe… Jeg endte opp med å kjøpe meg WII med to plater med spill – Sport og Party, hærligheten kosta meg 1.299,-. Jeg har ikke fått montert det opp enda, skal gjøre det i morgen. 

I morgen skal jeg til fysioterpi igjen, denne gangen hos Elin som jeg har brukt før. Jeg gruer meg faktisk littegranne, for jeg vet jo at formen min kommer til å gå rett i kjelleren etter at jeg har vært der. Det er vanlig vær eneste gang. Skuldrene verker mer enn vanlig, og jeg kommer til å være helt utslitt. De store planene om å gjøre rent i morgen tror jeg kommer til å gå i vasken. Oi, der kom jeg på at jeg må finne rekvisisjonen min, men akkurat nå husker jeg ikke hvor jeg har lagt den… Blir stor leteaksjon etter at jeg har sett Castle…

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg