En dag i solen…..

Jeg satt ganske lenge på balkongen å slappa av med med kaffen i dag, mens jeg lytta til radioen… Satt lenge å studerte på om jeg skulle dra ut å handle eller ikke! Det som avgjorde det var at det var tomt for kattesand og våtfór til kattene. Det hadde holdt til i morgen, men så tenkte jeg at det var like greit å gjøre det i dag. Været var flott så det var godt å komme ut å trekke litt luft, og få rørt litt på seg.


Dro først bort på Oppsal og Labben Hund & Katt for å kjøpe tørrfór og kattesand…. Det var en kunde der med en utrolig søt hund som lignet på en mini pittbull. Jeg har ikke så mye greie på hunderaser, så jeg vet ikke hva rasen heter. Tassen var med matmor å handle og da hun snakket med vakten som var innom fløy hun rundt å plukket med seg ben og svor ut på gulvet. Så begynte hun å gnage på dem!! 


Det vårfóret kattene liker får jeg bare hos Dyrego, og det fristet ikke å dra ned til Oslo sentrum midt i rushtrafikken. Heldigvis så ligger det en på Lambertseter senter, så jeg dro opp dit. Han hyggelige fyren som kom hjem til meg å monterte klatrestativet var på jobb i dag oxo :o))


Dette er hva de kresne frøknene Lillepuzdatter av Skånevik spiser… Det nytter ikke å kjøpe noe annet en dette her, for da bare går de vekk å maten må tilslutt kastes. De liker ikke pateérf eller moset sammen kattemat i kraftige sauser eller kylling. Når de var mindre kjøpte jeg det ene merke etter det andre uten at de ville ha det. Til slutt kom jeg over disse merkene hos Dyrego, og etter det kjøper jeg bare det. I begynnelsen var det bare på Oslo City de tok inn denne kattematen, og det var jo ikke alltid det passet å dra ned til sentrum når det ble tomt.


Clas Ohlsson ligger vegg i vegg med Dyrego, så jeg stakk inn for å kikke litt…. Jeg endte opp med å kjøpe noen flere plastbokser til å ha grønnsaker i, og da måtte det jo bli rosa, hehehe. Kjøpte samtidig denne boksåpneren, som jeg testet ut da jeg skulle åpne Farrisflaska mi… Det gikk som en drøm… Jeg kjøpte en universalåpner for noen uker siden, men den var ikke noe god å åpne flaskekorker med. Ofte så har jeg store problemer med å åpne korkene når fingrene mine er stive og vonde.

På veg hjem dro jeg innom Ultra og kjøpte selleristang, tomater, blomkålhode, gulerøtter, sukkererter, grønnsaksstokk og stokk-kuber. Jeg har ikke kuttet opp noe enda, det venter jeg med til i morgen tenker jeg. Da jeg kom inn å plukket ut grønnsakene av posen kom pusejentene løpende med en gang å snuste og snuste…. De er jo oxo noen store grønnsakspuser, hehehe!!

Nå er jeg så mett og belåten etter en deilig hjemmelaget lappskaus med masse godsaker i… Om litt skal jeg unne meg en is til dessert, men foreløpig er jeg alt for mett til å orke det å da er det best at maten får lov til å synke litt :o))

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg