Det var tøft…..

I går var det første arbeidsdag på 5 uker, og jeg var helt utslått når jeg kom hjem igjen… Det var nok fordi jeg ikke hadde sovet i det hele tatt natt til mandag, og da mener jeg ikke et minutt. Jeg var kjempetrøtt når jeg gikk la meg, men så sa det spjong å øynene spratt opp…. Etter det var det ikke mulig å lukke dem igjen. Når jeg kom på jobben var jeg ganske trang i øynene, hehehe!! Jeg var glad for at jeg hadde skrevet ned alle passordene min, for jeg hadde ikke sjangs til å huske halvparten av dem. Det var en del mailer å gå igjennom å det tok meg nesen hele dagen, men det var egentlig grei start… Hode mitt var nok ikke helt på plass, men det var vel ikke å forvente heller etter å ha hatt fri så lenge :o))

Når jeg kom hjem var jeg veldig trøtt og sliten, men jeg motstod å gå å legge meg litt for jeg var litt engstelig for at jeg ikke skulle sove til natten. Smart trekk, for når jeg først hoppa i køya sovna jeg med en gang, og våknet ikke før klokka ringte til morran i dag. Pusene var allerede i full vigør å satt på dørstokken til balkongen å ventet på å få komme ut. Når jeg stod i dusjen kunne jeg høre dem løpe etter hverandre i vill fart igjennom heimen.

På formiddagen i dag ringte Elin, fysioterapeuten, og lurte på om jeg kunne komme en halvtime før. Jeg hadde time klokka 16 så det var helt greit for meg å komme før. For å rekke hjem uten å måtte stresse dro jeg fra jobben kl 14:30, og jeg rakk å stikke innom postkontoret å hente pakkene mine.

Jeg gruet meg litt til behandlingen i dag siden den høyre skuldren min var så innmari vond, men det viste å være mer muskulært… Så etter behandlingen var skulderen mye bedre, men fortsatt ganske sår.. Ble som vanlig ganske sliten så etter å ha spist middagen slang jeg meg nedpå senga å slappa av litt. Vinja kom med en gang å la seg godt inntil meg, og hun begynte å male så summende at jeg sovna ganske fort :o)) Når jeg våkna hadde pusejenta lagt seg opp på ryggen min, og hun sov så godt at det var nesten leit å vekke henne…


For et par uker siden bestilte jeg meg personlig Almanakk, og i går kom den… Var veldig spent på hvordan kvaliteten på bildene skulle bli, og de ble utrolig klare og flotte. Satt en stund å vurderte hvilket bilde jeg skulle ha på forsiden, men så kom jeg frem til at det måtte jo bli megselv……… Det er jo min personlige almanakk, så hvorfor ikke. På baksiden valgte jeg et av den kjære søsteren min og meg, fint hva?


Dette var i pakkene jeg hentet på posten i dag… WII Sports Resort kom i egen pakke fra Platekompaniet mens det andre kom fra CDON. Jeg har ikke testet ut noen av dem enda, men det skal jeg gjøre i morgen tenker jeg :o)) Ganske vanedannende merker jeg!

Ellers har det vært en flott sommerdag i dag…. Det begynte litt kjølig men rundt lunchtider nå jeg stakk ut en tur var det allerede blitt ganske godt og varmt. Jeg sjekket ikke temperaturen, men jeg hørte på radioen at det har vært rundt +25C på det varmeste. Skal man tro værvarslet for i morgen kommer det til å bli regnvær og torden, men vi får nå se når dagen kommer!!

Om noen minutter er det Castle, og Ronja ligger klar hun… Han er favoritten hennes han vettu, og jeg tuller ikke for hun ligger faktisk å ser på hele episoden så noe må det jo være med karen, hehehe!!
 

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg