Innelunch i almenningen…..

Hadde egentlig tenkt meg ut en tur i dag oxo, men så er været så utstadig at jeg dropper det i dag…. Det ene øyeblikket ser det ut til at det skal begynne å regne, og i neste skinner solen. Tanken på å gå ut å bli overrasket av et skybrudd er ikke så fristende. Da må jeg sitter på jobben resten av dagen kliss våt på bena….

Jeg var oppe grytidlig til morran i dag sånn at jeg skulle rekke å komme meg på jobb før kl 08:00. Det var All-møte i dag, og jeg hadde meldt meg frivillig til å være telefonvakt. Da er det greit å være tidlig ute sånn at jeg får logget meg inn i alle systemer, samtidig som jeg rekker å hente meg både vann og kaffe. Det var så stille på telefonene at jeg fikk gjort en hel masse mens de andre var borte. Hele lokalet var omtrent helt tyst, og det var bare så deilig å sitte der å jobbe.

I natt har Vinja ligget i senga mi omtrent hele tiden… Hun kom rett etter at jeg hadde lagt meg og la seg inntil halsen min, men så forsvant hun en liten stund før hun var tilbake igjen. Jeg var våken et par ganger i natt, og da lå hun fortsatt der. Til morran rørte jeg nok litt ekstra på bena når jeg skulle stå opp og da ble hun nok litt irritert på meg og mjauet for å si fra at Hei du, jeg ligger her altså, hehehe!!

I morgen har jeg en feriedag i anledning av at jeg skal til dyrlegen med pusene.. Jeg gleder meg ikke noe serlig til den stria som det er, men at jeg skal ha en feriedag syntes jeg er ganske behagelig å tenke på. Slippe å legge meg så tidlig, og det beste av alt å kunne sove litt lengre. Fredag er dessuten en favorittdag selv om jeg jobber, for når man kommer hjem fra jobben vet man at man har 2 hele dager fri :o))

Ha en fin torsdag, blogges :o))

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg