De kan ikke vente…..

Har man kjæledyr av en eller annen sort bryr ikke de seg om du er sjuk eller ikke, og det skal de jo ikke heller. De må få stellet sitt uansett hvordan man føler seg, og i dag var det en kattedo som ventet på meg når jeg sto opp. Formen tilsa at jeg hadde mest lyst til å dumpe kroppen ned i godstolen, men det går ikke… Pusetassene må gå foran :o))


(arkivbilde fra 2011) Når jeg vasket doen lå Vinja oppå ryggen min å tittet ned for å se om jeg gjorde rett, og plassen var velvalgt for da kunne hun følge med samtidig som hun slapp å bli våt på potene sine. Smart pus det der, hehehe!! Ronja satt på toalettet å kikket en stund, men så hoppet hun ned å satt seg i vinduskarmen som på bildet. Begge to vil være den første til å komme inn og markere når doen er ferdig. Som regel er det Ronja som vinner denne kampen, men i dag klarte Vinja å snike seg forbi… Snopet hva!! 

Jeg hadde håpet at feberen min var nede såpass at jeg kunne gå på jobb i dag, men da klokken ringte til morran skjønte jeg at det ikke hadde skjedd. Da måtte jeg ringe til sjefa igjen for å si at jeg ikke kom, og jeg likte det dårlig. Det er jo så kjedelig å være hjemme, og serlig når man vet at vi er få mennesker å mange oppgaver som skal være ferdig. Prøver å ikke tenke på det, for jeg blir så deppa, men det er ikke så lett å slippe det…..


(arkivbilde fra 2010) Blir dårlig med bilder på meg om dagen, og da får en dukke ned i arkivet hvor det er stor variasjon fra forskjellige årstider. Så fint vær som det er på dette bilde er det i allefall ikke i dag. Ute høljer regnet ned i bøtter og spann, og det er ikke noe kozelig utevær i det hele tatt. Siden jeg nå ikke orker å gå ut spiller det egentlig ingen rolle for meg :o/ Høsten består ikke bare av fine lune dager, men oxo regn å ruskevær oxo.

Etterpå skal jeg synke ned i godstolen godt innpakket i et varmt fleezepledd, og kanskje begynne å lese på av de mange bøkene jeg har kjøpt i det siste. Det har vært litt dårlig med leselysten på en stund, og det er vel på tide å lokke den frem igjen. Ha en fortsatt fin dag uansett vær, blogges :o))

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg