Ligger til tørk…

Det ble en ganske fin dag på jobben, og sånn passe med jobb sånn at jeg ikke ble helt utkjørt når dagen var over… At jeg var litt slapp og vissen i kroppen er ikke til å unngå når man stort sett bare har sittet i ro de siste dagene. Vi var nesten fulltallige siden Anita var tilbake fra ferie… Litt uvant at så mange er på plass, for i forrige uke følte jeg meg ganske ensom på kuben. Da satt jeg alene det meste av dagene, og det er jo litt stusselig. Anita jobber bare to dager denne uka så hun sa god helg da hun gikk i dag…..


Det har småregnet det meste av dagen i dag, men like før kl 16 kom det noen veldig mørke skyer å værgubben skrudde opp alle kranene sine på en gang. Det rett og slett bøtta ned så vannet fosset nedover gater og fortauer, og innen jeg hadde kommet meg ned i garasjen var jeg klissvåt på bena å jeansene mine våte helt opp til knærne. Jeg måtte sette opp varmen i bilen for jeg begynte å fryse noe innmari. 


Det tok forever å komme seg igjennom Svartdalstunnelen i dag….. Jeg trodde kanskje at det ville være mindre trafikk denne uken siden det var Høstferie, men der tok jeg vist feil. Det sneila seg oppover, og det var veien videre mot E6 som var problemet å skapte kaos bakover. Til tross for varmen i bilen frøys jeg pga de våte skoene mine, og jeg hadde mest lyst til å dra rett hjem. Det var ikke noe middag i kjøleskapet så jeg måtte innom butikken for å handle, og da jeg gikk rundt på Ultra syntes jeg nesten at jeg kunne høre vannet i skoene mine når jeg tråkket ned. Nå ligger både jeg og skoa til tørk. 

 
Etter dyrlegebesøket i september har jeg begynt å redusere på maten til pusene siden spesielt Ronja hadde lagt på seg så mye…. Da jeg kom hjem var det helt tumt i matskålene, og de fløy rundt bena mine å mjauet og så ut på kjøkkenet for å fortelle at nå vil vi ha mat :o)) De var så ivrige at de ville hjelpe meg å åpne posen med våtfór, hihihi… Selv har jeg spist litt vel mye kjøtt i det siste, så da jeg var på Ultra kjøpte jeg en pakke med seikarbonader m/purre som jeg tok til middag, nam nam det var godt :o)) 

Nå har jeg pakket meg inn i fleezepleddet mitt og ser på en gammel film med Goldie Hawn, Chevy Chase og Duddley Moore som heter Foul Play. Tror den het noe sånt som Se opp for Gloria på norsk, vel noe i den rettningen i allefall. Kjempemorsom film, som jeg kan se igjen og igjen uten å bli lei den. Når den er ferdig krabber jeg nok under dyna, for jeg kjenner at kroppen min trenger noen timers vile… 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg