Først nå fikk jeg satt meg….

Jeg gikk en halvtime før fra jobben i dag for at jeg skulle til fysioterapeuten for behandling….. Kneet mitt hadde blitt veldig stivt igjen så jeg lot bilen stå hjemme, og så gikk jeg opp til behandlingen. Jeg kunne kjenne at kneet myknet opp etterhvert som jeg gikk oppover, og da jeg skulle gå ned trappa klarte jeg “nesten” å bøye kneet som det er ment at det skal bøyes :o)) Kan ikke si at jeg gledet meg noe serlig, for kroppen min har masse betennelser som igjen gjør at jeg hovner opp å muskelaturen er veldig smertefull. Skal ikke gå i detaljer, men det var ingen fornøyelse når Elin gikk løs på overarmene mine akkurat.


Det var skikkelig høstvær i dag med bare 3 – 4 plussgrader og en ekkel tåke som lå nesten nede på hustakene…. På veg ned fra fysio var klokka allerede blitt 17:30, og skumringstimen var begynte å senke seg. Tåka hadde bestemt seg for å krype enda litt nermere bakken, og nå i kveld er den så tjukk at jeg knapt kan se over til andre siden av gaten, grøss. Hadde det vært Halloween i kveld så ville det virkelig vært spooky stemning utenfor, hehehe!!

Vel hjemme igjen satt jeg meg lenge nok til at jeg fikk spist middag, en indisk Fjordland rett som laget segselv i vannbadet mens jeg skiftet. De har faktisk ganske mye god mat, når man ikke har tid til å lage selv er det et godt alternativ….

Før maten rakk å nå magesekket spratt jeg opp igjen for å vaske og desinfisere kattedoen, som var skikkelig gyyyyselig og jeg hadde dårlig samvittighet for at jeg ikke hadde tatt den tidligere. Vinja kom stormende med en gang hun hørte lydene at vaskemiddel og kosten bli tatt fram. Innen jeg hadde fått tømt ut den gamle sanden satt frøken Lillepuzdatter på kommoden å så på meg… Hun satt nok å vurderte om hun skulle legge seg oppå ryggen min som hun pleier når jeg vasker doen, men heldigvis gjorde hun ikke det….


Før jeg ble fristet til å sette meg ned i godstolen ryddet jeg rundt i heimen, og samlet sammen gamle aviser som jeg skulle ha slept ut for flere dager siden… Ja da, jeg vet jeg sløv på det område, og har en tendens til å slenge de på en stol til haugen nesten tipper. Ikke at det tar så lang tid siden jeg har Aftenposten, hehehe!! I morgen har jeg hengt meg på i vaskekjelleren og jeg dro ut alt av skittentøyboksen og sorterte det. Jeg viste det var en stor haug, men ikke at den var såååå stor, og det betyr bare at jeg kommer til å bruke alle mine 4 timer i morgen… Skal prøve å være litt effektiv så går det kanskje litt raskere….

Det skal bli godt å legge seg etterpå for jeg la akkurat nytt sengetøy på senga mi, og ingenting er vel så deilig som å legge seg i rent sengetøy…. Da sover man så innmari godt :o))

Hadde et lite minibesøk av Elisabeth og Luna i sta…. Jeg hadde ikke sett Luna siden hun var liten valp, men nå hadde hun blitt en stor flott hund som var så glad og lykkelig at hun hadde vanskelig for å sitte stille. Det var nok å bare se på henne så satte hun hele kroppen i bevegelse, og all den hærlige lange pelsen som hang over øynene hennes. Elisabeth fortalte at de hadde mistet katten sin for et par uker siden, den var blitt påkjørt, og nå ser de etter en ny. De søymfarer Dyrebeskyttelsen og andre organisasjoner for å finne en ny katt som kan passe til familien. De hadde funnet en kattunge, men da de tok kontakt når tiden nermet seg for levering var de for sent ute. Sånn kan det gå….

Nå kjenner jeg at kroppen min er moden for å logge seg inn på sove.com for å få seg litt vile…. Kroppen er ekstra sliten etter behandling, og bedre blir det ikke når man dropper å slappe av etterpå…. Pusene har allerede tatt natta, og ligger som noen slagt oppe i klatrestativet……

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg