Så kom snøen alikevel…

Hvor mange ganger jeg gikk til vinduet å kikket ut i går kveld, for å se om det hadde begynt å snø vet jeg ikke, men det var ikke få. Jeg hadde jo lest på nettet at det kunne bli ganske vanskelige kjøreforhold i dag, og var litt bekymret for om jeg skulle få problemer å komme meg ned til Røhne og Selmer med bilen!! Like før jeg gikk å la meg begynte det å snø lett, men det var fortsatt ganske vått i gata….


(arkivbilde) Da jeg spratt ut av senga grytidlig i dag var jeg spent på om det skulle se sånn ut, som på bilde, men heldigvis var det ikke så ille som dette her… Det var like mye vann på asfalten som det var snø, og det sluddet.. Nede i gaten var det omtrent bart, så det var ingen problemer å kjøre med sommerdekk i det hele tatt…. 

Jeg er jo dum som ei gås oxo, for i stedet for å ta på meg gummistøvler tar jeg på meg joggesko. De er jo av den sorten som har stoff på toppen, og jeg hadde ikke tatt mer enn to skritt mot garasjen før jeg var klissvåt på føttene. Jeg hadde ikke tid til å gå inn å skifte for jeg måtte rekke å levere Forden hos Røhne og Selmer før kl 8. Jeg burde egentlig ha gjort det, for jeg hadde ikke skift på jobben å måtte gå hele dagen med de våte skoene… 


(arkivbilde) Jeg kom halsende inn hos Røhne og Selmer litt over kl 8, men jeg var ikke den eneste der så det var bare å stille seg i kø å vente. Nå gikk det ganske radig, og jeg var på veg bort til t-banen bare en liten stund etter. Det er en stund siden jeg tok banen sist, og jeg var ikke forberedt på at det kostet 30,- for en enkeltbilett å måtte grave langt ned i lommeboken etter småpenger. Jeg ble raskt minnet om hvorfor jeg hater å ta t-banen, for det var stappfult med folk å det var så vidt jeg fikk sneket meg inn før dørene gikk igjen. Glad for at det bare var et par stasjoner til jeg skulle av.

Det var mer enn nok å gjøre på jobben i dag, og på toppen kom det et tilbud i innboksen som måtte være ferdig til leveranse i morgen… Det var bare å trekke pusten det å sette i gang med en gang, og siden det ikke var så komplisert og stort gikk det ganske raskt. Det har vel hendt at vi har måtte avslå for de leveransefristen er for kort, men det er ikke så ofte heldigvis. Det kommer ganske mye tilbud om dagen, og det er helt normalt for årstiden… Allikevel blir det en utfordring, når det er mye annet som skal være ferdig samtidig….

Når klokka nermet seg 15:30 hadde jeg fortsatt ikke hørt noe fra Røhne og Selmer så jeg forsøkte å ringe dem, men klarte ikke å komme igjennom… Begynte å bli litt frustrert etter 3 forsøkt, men da jeg la på siste gangen ringte de meg for å si at Forden var klar til å hentes. De hadde skiftet til vinterdekke for meg, og verkstedet hadde gjort et notat om at de ikke kunne finne at det var noe galt med vinduspusseren på bakruta. Nå kommer Terje til å le høyt, for det viste seg at det var en knapp på tuppen av spaken til vinduspusseren som var trykket inn å som gjorde at den gikk hele tiden. Den knappen hadde jeg aldri sett, og jeg følte meg flau… Det sa jeg til han som ringte, men da sa han at det hadde jeg ikke noen grunn til. Han hadde ikke helt skjønt det de på verkstedet hadde skrevet som kommentar, og hadde selv gått ut for å undersøke, og da hadde hatt problemer med å finne knappen selv. Det fikk meg til å føle meg litt bedre i allefall….


Siden jeg nesten ikke tar t-banen lenger så var ikke jeg klar over at jeg ikke kunne gå av på Ensjø t-banestasjon på oppadgåene… Nei da, jeg måtte først opp til Helsfyr og over på nedadgående perong for så å ta banen nedover igjen en stasjon… Med dårlig tid til de stengte hos Røhne og Selmer ble jeg ganske stresset, men jeg rakk det med 15 minutters margin. Blir sikkert fint på Ensjø når de blir ferdig, men akkurat nå ser det ikke ut der i det hele tatt…. Glad jeg ikke må av der vær dag for å kjøre opp og ned for å komme meg hjem igjen…

Etter at jeg hadde spist middag ble jeg så frossen at jeg pakket meg inn i to fleezepledd og sank langt ned i godstolen….. Det tok ikke lange stunden før jeg sovnet, og jeg merket ikke at Vinja hoppet opp å la seg til rette i fanget mitt. Jeg sovne litt over kl 19, og da jeg kom til megselv igjen var klokka over 21 å 71 grader Nord var godt i gang. Vinja lå så godt og varmt å hadde ingen ide om å reise med det første, og det var ikke meg i mot for hun varmet meg oxo :o))

Mandagen har allerede blitt tirsdag, så det er vel på tide å krabbe til køys… Er vel egentlig ikke så trøtt etter å ha sovet så godt stolen, men man kan vel alltids forsøke :o))

4 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg