Så trøtt i trynet jeg var…..

Det måtte komme et lass med snø i går kveld/natt.. Trodde først at det var tåke ute, men nei da.., det var digre snøfiller som kom dalende ned å la seg centimeter for centimeter!! Siden det er helg nå så betydde det at snømåkingen ikke kom til å starte mens det ennå var mørk.

At jeg var sliten når jeg gikk å la meg i går, merket jeg godt da jeg gikk å lag meg. Kan ikke huske at jeg traff hodeputen eng, og det er ikke så veldig ofte at de skjer med meg. Stort sett så er jeg så trøtt om kvelden at jeg nesten ikke orker å reise meg opp for å gå inn i senga, men da skjønner du…. i det jeg legger meg ned så spretter øyelokkene opp igjen. Vil de lukke seg igjen med det første da? Absolutt ikke, og jeg blir liggende der å glane i taket i egvigheter.

En veldig trøtt og usminket versjon av Nestenblondina ved frokostbordet i dag…. Jeg kunne sove helt til klokka 09:00 i dag, men jeg var ganske trøtt og uopplagt da alarmen uuuuuulte langt der borte et sted. Opp kom jeg da på et vis, og hadde til og med tid til å sette meg ned for å spise frokosten uten å måtte løpe rundt med en skive brød i den ene hånda å hårbørsten i den andre.

Jeg hadde time hos frisørdamen kl 10:30, og siden det hadde kommet så mye bløt og tung snø måtte ut litt før en planlagt. Blokktillitsmannen holdt på å brøyte da jeg gikk ut, og foran garasjeporten var det pakket en halvmeter snø. Jeg slet som bare den med å få sparket den unna… Det hjelper lite å ha to spader i garasjen, når snøen er på utsiden! Jeg fikk sparket unna nok snø til at porten åpnet seg, og jeg fikk ut bilen men ved innkjøringen holdt jeg nesten på å kjøre meg fast. Det var en pen brøytekant der, og jeg fikk ikke nok fart til å kjøre over den å ble stående å spinne midt oppi en stund. På det tidspunktet hadde det begynt å regne og det frøys selvfølgelig på bilruta men heldigvis forsvant det fort igjen når ruta ble varm.

Det var deilig å komme til frisøren å få fixa ettervekst og klippet vekk flisene.. I dag morges ga jeg bare opp å få noe orden på det…, fliser og det fuktige været som plutselig kom gjorde sånn at håret fikk en egen vilje. Samme søren hva jeg gjorde, ble det akkurat stikk motsatt, hehehe!!

Etter at jeg var ferdig hos frisøren dro jeg ned på Bryn for å handle… Jeg skulle egentlig bare ha litt mineralvann, men når jeg kom til kassa var det vist havna litt mere oppi handlevogna mi gitt. Skjønner ikke helt hvordan det hadde gått for seg. Mens jeg alikevel var der nede så stakk jeg innom Claes Ohlsson oxo, for den gamle LED arbeidslampa mi hadde takket for seg så jeg trengte en ny en. Den er oppladbar og kan henges opp, sånn at man slipper å stå å holde i den sånn som med en vanlig lommelykt. Det slo meg at både på Oppsal og på Bryn var det omtrent ikke folk, noe som ikke er vanlig på en lørdag. Jeg fikk plass nede på 1. plan i parkeringshuset uten å måtte kjøre rundt å jakte som man vanligvis gjør på lørdagene.

Når jeg kom hjem ble jeg litt småirritert, for det ble måket på formiddagen hadde han ikke tatt langt nok tilbake. Sånn er det vær eneste vinter, noe som resulterer i at jeg med min ikke sånn kjempestore bil har problemer med å få snudd bilen uten å rygge inn i snøfonna. Så irritert var jeg at jeg dukka inn bak bilen og hentet ut en “store” spaden å gravde ut en lomme i snøfonna sånn at jeg får rygget bakover. Jeg pleier å minne vaktmesteren på det med jevne mellomrom, men denne gangen fixa jeg det selv!!!

Helt siden jeg gikk fra frisørdamen i dag, og fortsatt har regnet silt ned å varmegradene har krabbet oppover gradestokken. Jeg kunne til og med ha balkondøra opp i lengre stunder av gangen, og pusene har vært helt i ekstase over å kunne løpe ut og inn hele tiden :o))

Nå skal jeg nyte siste rest av Sister Act 2…, blogges!!

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg