Mitt deilige nye pledd

Nå som jeg sitter her å fryser og kroppen ikke er helt seg selv, kommer det nye pleddet jeg kjøpte hos Åhléns tidligere i uken godt med. Det heter Liv, og er vevd i et myke deilig garn som gjør det behagelig å “stoppa om sig”. Det er ikke så tykt, men varmer godt alikevel :o))

(kilde: http://www.ahlens.no/)

4 kommentarer
  1. Likte fargen på pleddet godt og at det varmer er enda bedre, jeg bruker pelspledd 🙂 Håper kroppen din blir snillere mot deg i helga. Nå er det vel snart 5 mila i Holmenkollen, er glad jeg slipper å gå, hadde satt vekk skiene for i år :- Jeg hadde ikke bestilt snø !!!!

  2. Lillian: Fargen minner meg om sommer og varme, noe jeg lengter sårt etter :o)) Kroppen er iallefall villig til å ta seg veske, så da går det rette veien… Jeg gjorde fra meg min 5-mil/Birkebeiner i natt, så nå skal jeg spent følge med om Petter klarer å ta hjem seieren på hjemmebane :o))

  3. hobbyting: Var ikke så glad i fargen før, men de siste årene har det snudd. Nå liker jeg både den, lys grønn, orange å bruker gjerne de fargene ute på balkongen :o))

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg