Æsj bæsj

Etter så mange dager med sol og varme har snøen trukket seg tilbake fra vegkantene, og man kan virkelig se hvor dårlig vi nordmenn er til å bruke søppelkassene. Jeg har ikke sett noe så ille da jeg gikk fra Oppsal t-banestasjon og hjem i dag. Det lå flasker, poser, papir, lightere og masse annet dritt som vi ikke har greid å bære med til neste søppelkasse. Det er helt tragisk at vi søppler ned naturen våres på denne måten. Ikke bare det, all den forbannede hundemøkken som man trår inn i sålene på skoene, æsj!

Er det virkelig så vanskelig å plukke opp etter hunden når den har gjort fra seg? Det virker sånn i allefall, for det lå lassevis med møkk langs med og på fortauet å som det stinket. Den ene bæsjen større enn den andre som en slags allé med møkk som ledet meg hjem. Noen hadde faktisk plukket opp hundens etterlatenskaper i posen, men der sa det tydeligvis stopp for posen lå igjen med innholdet. Det var ca 10 skritt unna søppelkassen!!

Kanskje svaret er å lære opp hunden til å plukke opp etter segselv, så er jo det problemet løst!!!

21 kommentarer
  1. Helt enig meg deg, – har gått noen turer i løpet av påsken her i Oslo, – og det er like ille overalt, – synes det lukte hundedritt og rå jord + søppel. Det er en skam!!

  2. ja det er grusomt å gå på tur så snart snøen forsvinner. Skjønner meg ikkje på folk egentlig…
   tenker dem at “whatever…nå er det snø ute så eg trenger ikkje plukke opp etter bikkja mi..”

  3. haha har hund sjæl og kan ærlig si at jeg er ganske dårlig til å plukke opp driten etter den. vet det er mange som irriterer seg over det, men som det surrehuet som jeg er så glemmer jeg _alltid_ bæsjepose. men jaja, skal prøve å være flinke, er vel veldig mange som egentlig synes dette er dødsekkelt, haha!

  4. Irene Øvretveit: Var det opp til meg skulle de få bot når de forsøpler eller ikke tar opp etter hunden… Problemet er bare hvem som skal håndheve det!!

  5. linneasophie: Skamme seg, hehehehe. Jeg er nok blandt dem som syntes det er ekkelt, spesielt siden jeg har klart å trampe opp i disse ekle tuene med brun guffe. Det var en av mange ganger jeg fant ut at jeg kunne så mange fargerike og spennende ord :o))

  6. ja det er nettopp det…måtte jo stått folk overalt å fulgt med da 😉
   blir nok aldri slikt…men burde vært det.
   Men om du ikkje takler dritten, så ikkje skaff deg bikkje mener nå eg…kan ikkje bare få det gode 😉
   Eg plukker nå hvertfall opp etter mine uansett…enkelt og greit 😉

  7. Irene Øvretveit: Da går i allefall du foran med et godt eksempel :o)) Skaffer man seg dyr uansett hvilket er det ikke bare koz å morro hele tiden, man må plukke opp etter dem når de er ute og inne å ta vare på dem når de blir syke. Som du sier, kan man ikke det skal man ikke skaffe dyr!!

  8. Irene Øvretveit: Det gjør jeg oxo.. Måtte til dyrlegen i dag jeg med lille pusejenta mi som kastet opp så fælt. Heldigvis gikk det bra, og frøkna er i farten igjen :o))

  9. Vi har en lur nabo 🙂 Vi bor i en villavei, det er ikke mange hunder her, men folk fra andre steder elsker å lufte hundene i denne veien og tar IKKE opp bæsjen :((( Naboen har satt opp plakat ved porten sin: “Har du ikke pose til hundens avføring, bare ring på og du kan få ‘hundeposer’ av meg”. Han har IKKE hund, men lurt gjort og det har virket i år :))))

  10. Irene Øvretveit: Så spennende :o)) Her blir det ingen små kattunger, for begge jentene mine er steriliserte. Det er nok like greit for det holder med de jeg har :o))

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg