Feber og hodepine

I kveld er det meningen at jeg skal til Anne for middag, men tidligere i dag var jeg nødt til å sende henne en melding å si fra at jeg ikke orket. Det begynte i går ettermiddag da jeg satt å sløva etter middagen… Plutselig begynte jeg å fryse og svette om hverandre og jeg ble så slapp å trøtt at jeg nesten ikke klarte å holde øynene åpne lenger. Jeg motsto alikevel fristelsen til å gå å legge meg. Jeg pakket meg inn i et par pledd, men fikk aldri helt tilbake varmen i kroppen før jeg kom i senga.

Da jeg kom til megselv i dag hadde jeg i tillegg fått skikkelig hodepine… Å den var av den typen hvor man mest av alt har lyst til å la hode bli liggende på puta, men jeg krabba da ut av senga etterhvert. Jeg var nødt til å vaske kattedoen i dag, siden jeg ikke orket det i går. Den var ikke så innbydende, og jeg ville ikke at pusetassene skulle gå inn i den som den var. De var ikke sene om å stille seg i kø for å gå inn når doen var ren. Sånn er det jo alltid, om å gjøre å være den første…

Etterpå planta jeg meg i stua og så på x-antall repriseutsendelser av Cake Boss på TLC Norge… Jeg bare digger de flotte kakene de lager, som jeg aldri har sett maken til. Det er et skikkelig mesterstykke hva de får til, og jeg får automatisk lyst til å løpe ut på kjøkkenet for å bake. Dessverre er jeg ikke så flink på det området, så jeg ville neppe få til noe så ekstraordinært. Er nok best på gjærbakst denne dama her. Nå har jeg gått over til FEM og Cupcake krigen. Der må jeg innrømme at alt ikke er like godt, spesielt når de bruker kjøtt, tang og fisk i cupkakene, grøss!!!

På formiddagen var det den store børstedagen av kattene, og de lå på rad oppe på kjøkkenbordet å ventet på tur… De elsker å bli gredd og børstet så dette er høydepunktet, spesielt siden de røyter så fælt om dagen. Det har begynt å avta noe, men fortsatt kommer det av endel pels når jeg børster dem. Mange sliter med å få børstet kattene sine, og det ender ofte med en kamp og høyre skrik, men her i huset er det bare en fryd og gammen….

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg