Oppe og ikke gråter

I går hadde jeg bestemt meg for at jeg ikke skulle sitte opp så lenge, men det ble jo ikke helt sånn… Jeg tok med meg nettbrettet og satte meg i senga, og så begynte jeg å lete etter noen spill jeg kunne laste ned. Har for det meste brukt det til å sjekke Face eller blogge littegranne… Jeg fant etterhvert noen som jeg lastet ned, og da måtte jeg jo teste de ut oxo, og før jeg viste ordet av det hadde gått et par timer. Da jeg slo av brettet og krøyp under dyna var kl nesten 03:33.

Jeg er jo helt håpløs når jeg begynner å spille et spill… Skal bare spille litt til, for å komme litt lenger og få litt mer poeng. Jeg gidder aldri å laste ned spill som koster penger, eller som jeg må bruke penger for å spille videre med. Det er vanedannende nok uten det. Jeg liker helst spill som jeg kan lene meg tilbake å slappe av med, og er ikke så begeistra for spill som går fort å som jeg blir veldig stresset av.

Da jeg våknet ved 10 tiden i dag skinte sola på soveromsvinduet, og det var ganske varmt der inne. Jeg trodde vi skulle få en skyfri og solrik dag, men sola holder på å leke gjemsel bak skyene for tilfellet. Håper virkelig at de forsvinner sånn at sola kommer til, for da skal jeg flytte ut på balkongen med bok å nyte dagen der.

Jeg har fortsatt feber i dag, men den er ikke like høy som den var i går kveld og hodepinen har endelig forsvunnet. Skulderen min derimot er ikke noe å skryte av, den er så vond og stiv at jeg har problemer med å bevege den i enkelte stillinger…. Jeg blir veldig hemmet når jeg skal gjøre noen ting, for i de fleste tilfeller trenger man to armer nå noe skal gjøres. Ting blir nok ikke gjort så grundig som jeg skulle ha ønsket, men det får bare være sånn til skulderen er bedre. Om ikke så lenge skal gardinene skiftes, og det er noe jeg ikke ser fram til sånn som det er akkurat nå.

Det var dagens sutring, og så er vi ferdig med det…

I det jeg var i ferd med avsluttet innlegget ringte telefonen, ringte mammas gamle venninne på snart 91 år for å skravle. Da er det bare å lene seg tilbake, for de samtalene tar som regel litt tid. Det har jeg egentlig ikke noe i mot, for hun er en flott oppegående person som følger med på nyheter og annet som skjer omkring. Vi skravler nesten i munnen på hverandre, for begge har alltid mye som skal sies å da hender det blir litt sånn, hehehe! Jeg har tenkt meg en tur opp til henne om ikke så lenge, og da har jeg en bærepose med bøker hun skal få av meg. Hun pleier nemlig å arve noen av bøkene jeg leser.

Nå må jeg opp å røre litt på meg for jeg har sittet altfor lenge stille, og er helt stiv i kroppen. Dessuten skal jeg opp på loftet med påskepynten min som står klar i eskene sine… Nå høres det ut som jeg har veldig mye, men det har jeg ikke… noen av tingene er bare litt store :o))

Ha en fortsatt fin søndag, blogges!!

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg