Vanvittig trøtt og sliten

I natt har jeg omtrent ikke hatt blund på øynene, og det forsuret sjangsene mine til å komme meg opp grytidlig i dag… For som alltid når jeg har sovet dårlig, så klarer jeg å sovne inn hardt like før jeg egentlig skulle ha stått opp, så også til morran i dag. Det endte opp med at jeg satt klokka fram en time, og som et under sovna jeg inn igjen med en gang. Det ble alikevel for få timer søvn, og det merker jeg veldig godt nå i kveld… Blir nok ikke så veldig lenge til jeg kryper inn under dyna tenker jeg.

Jeg hadde håpet på at jeg skulle få meg et hjørne å lene meg inn i på t-banen, men det var altså så masse mennesker at det var så vidt jeg klart å finne en ledig plass å plassere hånden på stanga i midten. Vi sto som sild i tønne, og det var ikke noe jeg var så veldig happy for akkurat men ned til byen kom jeg da tilslutt.

I lunchen i dag stakk jeg en snartur ned på Oslo City og Claes Ohlsson for å kjøpe tekstilruller, for uten dem blir det ikke levelig her… Det er noe av det beste som finnes til å få opp kattehår fra klær og tepper, og det er vanvittig mye kattehår her om dagen. Da jeg kom til kassa flira han som satt der, og spurte om jeg hadde hund eller katt… Han skjønte det han vettu. Tilsammen kjøpte jeg 56 meter. Etterpå var jeg innom å kjøpte våtfór til pusetassene mine, for jammen hadde ikke boksen greid å bli tom gitt.

Når jeg skulle hjem gikk banen min rett foran nesa på meg, så da tok jeg første og beste bane opp til Helsfyr å skrittet opp på bussholdeplassen. Nok en gang kom jeg akkurat for sent, men det tok bare 3 minutter før neste buss kom så det var ikke så farlig. Ikke var det mang med heller så jeg fikk sitte, yeah :o)) Med en gang jeg satte meg ned var det som om peppen forsvant helt ut av kroppen, og jeg klarte å sovne en liten stund. Hjalp med en liten powernap før jeg skulle ut å gå litt fra bussen. Plutselig kom jeg på at jeg ikke hadde flere kaffekapsler igjen, og da var det ikke noe annet å gjøre enn å legge veien om Rema.

Nå skal jeg slappe av litt foran tv’n å se på Pantelånerne fra Detroit før jeg legger kroppen i vater under dyna, blogges :o))

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg