Ikke mye hjelp å få

Tidligere i dag når jeg var ute klarte jeg å sparke borti spaken som åpner panseret på bilen… For at det ikke skal blåse opp helt så er det jo fortsatt låst, men det går ikke bare ann å klemme det ned, vel jeg hadde i allefall ikke krefter til det. Man må løfte det opp mens man samtidig må finne utløseren innunder, men det er ikke så lett.

Med den vonde skulderen min var det veldig vanskelig å holde panseret oppe lenge nok til at jeg fant utløseren, og fikk åpnet det. Opptil flere ganger måtte jeg gi opp for at det var så vondt, men kom det noen bort å hjelp meg eller spurte om jeg trengte hjelp…. Ikke en eneste en!! Staute karer som raskt hadde fixa problemet bare gikk forbi. Jeg ble forbanna og stressa og fikk enda mer vondt i skulderen og armen enn jeg hadde fra før.

Jeg ble i tillegg skikkelig møkkete på hendene, og det er en kjempeproblem for meg… Det har seg nemlig sånn at huden min ikke tåler å ta på bilen når den ikke er så ren, for det setter i gang en reaksjon i huden som gjør at den løsner i store flak og ramler av. Det er både vondt og ubehagelig. Det har allerede begynt kjenner jeg, for huden har blitt veldig stram og tørr… Innen dagen er omme sitter jeg antagelig å klipper av løs hud fra fingrene mine…. Da er det bare å smøre på seg AgrOsan jevnlig å håpe på at utbruddet går raskt over.

Etter å ha holdt på en stund, og nesten kommet for sent til avtalen min klarte jeg å ordne opp selv, men skulderen og armen min har definitivt ikke hatt noe godt av det :o((

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg