Dårlig dag i går

Jeg var oppe tidlig i går for jeg hadde hengt meg på i vaskeriet kl 8, og jeg trengte virkelig å vaske for nå begynte det å bli tomt for rent i både skuffer og skaper. Klær og håndkler ble prioritert, mens sengetøy fikk vente til neste uke. Jeg har ikke vaskemaskin i leiligheten siden badet mitt er så lite, men to trapper ned har jeg et kjempestort vaskeri med to vaskemaskiner, sentrifuge og tørketrommel samt et stort tørkerom til sengetøy. Vi har også flere vasker som man kan skylle opp litt sartere tøy.

Siden jeg var i vaskeriet sist så hadde vi fått ny tørketrommel, og den tørket tøyet mye bedre enn den gamle gjorde. Man hadde litt flere valgmuligheter og kombinasjoner for å tørke tøyet som gjorde at det var tørt mye raskere. Nå er alle maskinene i vaskekjelleren nye bortsett fra sentrifugen, men den fungerer fint foreløpig så det er ikke behov for å bytte den enda.

Jeg vet at jeg gnåler mye om denne vonde skulderen min, men det blir sånn når den sørger for at jeg blir så satt ut å ikke orker å gjøre alt det jeg vil gjøre. Selv om maskinene gjorde mesteparten av jobben, ble skulderen min skikkelig grinete og ble helt gåen etterpå. Jeg bare ramla ned i godstolen min i stua og der ble jeg sittende en evighet.

Til slutt kom jeg meg opp av stolen og fikk slengt på meg yttertøyet, og så dro jeg ned på Alfaset Gravlund hvor jeg tente lys for pappan min. Da jeg gikk ut av bilen tok vinden tak i bildøren og blåste den opp så jeg ble nesten litt bekymret, men det gikk greit. Vinden var så sterk oppe på parkeringsplassen at det var vanskelig å gå, og hadde jeg ikke kneppet igjen jakken min hadde den blåst av meg. Heldigvis var det litt roligere nede ved graven, og fikk tent lyset i lykten og i det store gravlyset jeg hadde tatt med meg. Jeg har to solcellelykter der nede, og den ene lå på bakken…. Trodde først at noen hadde brukket den, men hadde heldigvis bare løsnet fra pinnen som satt i bakken.

Når jeg kom hjem var jeg helt ferdig, og etter at jeg hadde spist middag krabbet jeg under dyna for å slappe av…. Jeg skulle nok at satt klokka til å ringe, for da jeg våknet var klokka 22 på kvelden å da sto jeg opp å tok en kopp kaffe å så litt på tv før jeg igjen krabbet tilbake til senga å sovna igjen. Det verste er at jeg sov helt til klokka 10:30 i dag, så det er tydelig at kroppen ikke fungerer helt som den skal akkurat nå.

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg