Cake Boss

Jeg har ikke bare dilla på Sex og Singelliv, men oxo Cake Boss som går hver dag på TLC Norge… Det er så fasinerende å se hvordan de lager de flotte kakene, og det er ikke snakk om bare vanlige klassiske kaker. Nei her er det kaker i alle former og farger som jeg jeg ikke trodde det var mulig å få til.

Om Buddy Valastro:

Bartolo “Buddy” Valastro, Jr [2] (født 3 mars 1977) er en italiensk-amerikansk kjendis kokk , entreprenør, og reality TV-personlighet. Han er leder baker på Carlos bakeri i Hoboken, New Jersey , som nylig har bygget en ny fabrikk på Lackawanna Center, et blandet industri / retail kompleks i Jersey City , og åpnet flere steder.Han er kanskje best kjent som stjernen i reality TV -serien Cake Boss , som hadde premiere i april 2009. [3] Han er også vert for showet spin-off, Kitchen Boss , samt konkurransedyktige reality TV-serien neste store Baker .

Valastro ble født i Hoboken, New Jersey , til Buddy Valastro, Sr og Mary Valastro den 3. mars 1977. Han vokste opp i Little Ferry, New Jersey . Valastro begynte å jobbe på familiens firma, Carlos bakeri i en alder av 11, sammen med sin far. Valastro far døde da han var 17 i 1994, og han etterfulgte ham som den nye “Cake Boss”. [4]

Siden Valastro begynte å kjøre bakeriet, har det steget til berømmelse på grunn av reality TV-serien Cake Boss , som følger driften av virksomheten. Serien hadde premiere på TLC i april 2009. På grunn av suksessen til showet, har bedriften nylig bygget en fabrikk på Lackawanna Center i nærheten Jersey City , som brukes som ekstra plass til å konstruere spesialitet kaker, samt muligheten til å lage bake varer for forsendelse over hele landet. På grunn av begrenset plass på Hoboken plassering, var virksomheten i stand til å levere kaker utover normal kjøreavstand fra bakeriet. Bakeriet hadde gjennomført en begrenset prøveversjon internett salg av paier i oktober 2009, for å teste levedyktighet av å selge produkter på internett.

Den 24. mai 2009 åpnet bakeriet sitt første avdelingskontor, heter Cake Boss Café, på Discovery Times Square Exposition i 226 West 44th Street i Times Square i New York . Denne plasseringen selger mindre Carlo Bakervarer, samt Carlos bakeri og Cake Boss merchandise. Den 10. februar 2013 åpnet bakeri sin første full-range avdelingskontor i Ridgewood, New Jersey .

I januar 2012, som et resultat av den oppmerksomheten som butikken og TV-serien hadde brakt til byen Hoboken, på Hudson Reporter heter Valastro som en hederlig omtale i sin liste over Hudson fylke ‘s 50 mest innflytelsesrike personer. (Kilde: Wikipedia) 

Nedenfor følger et lite knippe av hva slag fantastiske kaker de lager ved bakeriet hans. Han har mange dyktige medarbeidere som sørger for at resultatene blir så flotte som de blir.

Q: Har du sett på Cake Boss?

3 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg