Nestenblondina må ut

Når man går sjukemeldt er det veldig lett å bli lat, og med det mener jeg mure seg inne å ikke gidde noen ting….. For at jeg ikke skal falle i den fellen, for jeg føler at jeg er på kanten, skal jeg ut en tur å lufte meg å være blandt andre to beinte vesener. Kan bli litt ensformig samtale med mine firbeinte samboere i lengden :o))

Kattenes beholdning av våt og tørrfór begynner å bli ganske lav, så jeg har tenkt meg en aldri så liten tur ned på Alnasenteret og Tam. Tørrfóret holder nok til over helga, men det er jo ikke noen vits i å vente altfor lenge heller. Jeg må innom å kjøpe batteri til røykvarsleren også, for i går begynte den å pipe… Først et lite pip og så ble den skikkelig plagsom sånn at jeg måtte plukke ut batteriet, men dessverre hadde jeg ikke noe nytt batteri å sette inn.

Pusene har som vanlig vært veldig aktive på morningen, men nå har de lagt seg for å ta formiddagsluren sin…. Vinja har overtatt senga mi, og den vil hun helst ha for segselv og blir ikke så veldig fornøyd hvis noen kommer for å få en liten flik. Ronja trives godt i sofaen hun, og hun ligger alltid mellom de to putene å sover så godt som bare den. Hun bare rører litt på ørene når jeg går forbi eller hun hører en lyd, og bare hvis hun tror at hun kan dra nytte av at jeg går forbi gidder hun å løfte på hode eller følge etter meg, hehehe!!

Nå må Nestenblondina sette kroppen i gir, for jeg har ikke lyst til å komme i butikken altfor sent heller, blogges :o))

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg