Sola skinner i allefall

Det var ingen god start på lørdagen når jeg våknet allerede kl 6 med så store smerter i skulderen og armen, at jeg var helt kvalm. Jeg tok en smertestillende og så var det om å gjøre å finne en god stilling sånn at jeg fikk sove noen timer til.

Det lykkes meg tilslutt og jeg sovnet godt å var borte til kl 9:30 hvor jeg sto opp…. Pusene var full fart og de ville ha mat i koppen sin å tråkket rundt på meg å mjauet. Det var ingen sjangse for mammen deres å ligge noe lenger. Skulderen og armen var så vond at det var bedre å være oppe enn å ligge.

Det var meningen at jeg skulle ha vært hos Anne i dag, men vi ble enig om at hun heller skulle komme hit. Vi skal lage deilig reker, fiskepudding og hvit saus i skjell i kveld. Selv om formen ikke er såpass at jeg ikke orker å dra noe sted, klarer jeg å ha besøk. Når vi sitter å skravler glemmer jeg at jeg har vondt. Litt terapi det det ; o))

Pusene har nå tatt seg en liten formiddagslur etter en veldig aktiv morgen. I dag fikk faktisk Ronja lov til å ligge i huset uten at Vinja prøver å jage henne vekk.

Etter en kopp kaffe skal jeg prøve å ta en runde med støvsugeren, for det er ikke noe hyggelig å få besøk når hybelkaninene løper om kapp med kattene.

Ha en fortsatt fin lørdag, blogges ;o))

Vera Lynn

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg