Trim for eldre…

Den eldre, ja det er meg det…. Ronja har lekt med et sammenkrøllet papir nå på formiddagen, og hele tiden har hun klart å få det til å forsvinne under omtrent alle møblene i stua. Selvfølgelig fikk hun ikke tak i den selv, og da begynte hun å mjaue høyt og sårt for hun skulle bare ha det papiret hun. Da måtte matmora,altså jeg løfte bakdelen opp av stolen for å pirke og lirke papiret fram igjen.

Verst var det når frøkna klarte å få den under tv-bordet hvor det er mye ledninger… Da lå hun bak DVD-spilleren og klorte på ledningene mens jeg prøvde å få henne til å slutte, noe hun i allefall ikke gjorde før jeg hentet fram papiret hennes. Som den enarmede banditten jeg føler meg om dagen måtte jeg komme meg ned i knestående å pirke med en pinne, ikke noe vakkert syn, men for å få fred var det ikke noen annen måte. Ikke så lett siden Ronja hele tiden gikk mellom meg å tv-bordet for å se når papiret kom fram, hehehehe!!

Jeg elsker å ta bilder, men dessverre så blir ikke resultatet som jeg har tenkt… Her er et godt eksempel på det, for i det ene øyeblikket lå hårballen rolig å så rullet hun seg rundt for å få tak i hva hun hadde gjemt bak gardinet :o))

Når man har lekt en stund så må det slappes av i noen minutter, men det ble ikke lenge siden papiret lå rett foran nesen på henne… Det ble altfor fristende, hehehe!!

Mens søsteren stormet rundt på stuegulvet å jaktet på papir, satt Vinja inne i kroken å kikket på… Hun gadd ikke å delta i den leken, og dessuten så leker hun heller med et lokk fra et Pringles rør. Det kan hun skyve rundt på gulvet, bære med seg til et annet rom å leke mer der :o))

Jeg ble heller ikke helt fornøyd med bildet av dua, så jeg føyk inn for å hente speilrefleksen…. Satt dua der når jeg kom tilbake, selvsagt gjorde den ikke det så da måtte jeg nøye meg med dette. Jeg er veldig kritisk til bildene jeg tar, og noen av dem blir ikke bra uansett om jeg redigerer dem eller ikke. Akkurat nå har jeg store problemer med å holde kamera helt stille pga av betennelsen i skulderen… Hvis jeg ikke klarer å få motivet å fokus og tatt bildet med en gang, begynner armen å skjelve å bilde blir ikke bra!!

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg